×
اطلاعات "Enter"فشار دادن
نظرسنجی
مراجعین
سؤالات متداول
اطلاعات کسب و کارها
معاونت بهداشت
درباره معاونت
معاون بهداشت
معاون فنی
معاون اجرایی
واحدهای فنی و تخصصی
مدیریت شبکه های بهداشتی درمانی
مدیریت پیشگیری و مبارزه با بیماری ها
مدیریت سلامت جمعیت و خانواده
گروه آموزش و ارتقای سلامت
گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد
گروه سلامت محیط
گروه سلامت کار
گروه سلامت دهان و دندان
گروه سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس
گروه تغذیه و امور دارویی
واحد HSR
گروه برنامه ریزی، آمار، پایش و ارزیابی عملکرد
گروه مدیریت و کاهش خطر بلایا
گروه جوانی جمعیت
واحد اجرایی و پشتیبانی
واحد امور اداری
واحد امور مالی
فن آوری اطلاعات
روابط عمومی
برنامه سلامت خانواده
فرم پایش عام
نمایش فرم پایش عام
دستورالعمل های برنامه
فرم بیماری ها
ارتباط با ما
صفحه اصلی
دستورالعمل های معاونت بهداشت
disease
واگیر
بیماریهای منتقله از آب و غذا
فایل ها
دستورالعمل کشوری مراقبت و درمان بیماران مشکوک مبتلا به بیماری وبا - مرداد 1402
دستورالعمل_ثبت_و_گزارش_طغیان_بیماری_های_منتقله_از_آب_و_غذا 1397
دستورالعمل_دستور_العمل_پیشگیری_و_کنترل_تیفوئید 1391
دستورالعمل_نمونه_گیری_و_انتقال_نمونه_مدفوع 1389
راهنمای- کشوری -مراقبت- بیماریهای- هپاتیت آ و ای 1400
راهنمای_آموزشی_و_دستورالعمل_کشوری_مراقبت_پدیکولوزیس_-_بیماری_گال_1395
راهنمای_آموزشی_و_دستورالعمل_کشوری_مراقبت_پدیکولوزیس_1399
راهنمای_بررسی_و_پاسخ_به_طغیان_بیمار_یهای_واگیر 1391
راهنمای_بررسی_و_کنترل_طغیان_بیماری_های_منتقله_از_موادغذایی 1390
راهنمای_فنی_کشف_و_کنترل_همه_گیریهای_وبا 1384
راهنمای_کشوری_مراقبت_فاسیولیازیس_1391
راهنمای_کشوری_نظام_مراقبت_بوتولیسم 1386
راهنمای_کشوری_نظام_مراقبت_بیماریهای_منتقله_از_آب_و_غذا 1385
راهنمای_مهار_همه_گیری_های_شیگلا_دیسانتری_تیپ_1 1380
کتاب_طرح_درس_مربی-التور 1386
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست