×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1401/02/18 - 05:24
  • بازدید : 85
  • تعداد بازدیدکننده : 85
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

گزارشی از نظارت‌های بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان

طرح تشدید نظارت های بهداشتی که از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز شده بود با انجام بیش از 23 هزار بازدید به پایان رسید.

 

نظارت های بهداشت محیط در ماه مبارك رمضان به پایان رسید.

با حلول ماه شوال طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه، تولید ، توزیع و عرضه مواد غذایی حساس که از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز شده بود به پایان رسید.

به گزارش گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی در طول ماه مبارک رمضان تعداد 23 هزار و 393 بازدید از مراکز تهیه،تولید، توزیع و عرضه مواد غذایی حساس به ویژه قنادی ها و مراكز طبخ حليم و آش  توسط كارشناسان بهداشت محيط  انجام شده است که  869 مورد  از این بازرسی‌ها مشترک و  با  هماهنگی سایر دستگاه های نظارتی از جمله سازمان تعزیرات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و اتحادیه های صنفی و نیروی انتظامی انجام شد.

بر اساس این گزارش  هزار و  644  مورد بازرسی از شیرینی فروشی ها، کارگاه های قنادی و محل های تولید و تهیه و فروش اختصاصی زولبیا بامیه و شیرینی های سنتی، 755 مورد بازرسی از مراکز فروش آش و حلیم، 819 مورد بازرسی از مساجد و  19 هزار و 306 مورد بازرسی از سایر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شده است. این نظارت ها منجر به معرفی 139 واحد متخلف به مراجع قضایی، تعطیلی 89 واحد متخلف از قوانین بهداشتی، و کشف و معدوم سازی هفت هزار و 593 کیلوگرم مواد غذایی فاقد شرایط بهداشتی شده است .

 طبق این گزارش  853 مورد نمونه برداری میکروبی و 8793 مورد کلرسنجی از آب شرب و 261 مورد نمونه برداری مواد غذایی انجام شده است . همچنین تعداد 6 هزار و  583 مورد سنجش عوامل محیطی با دستگاه های پرتابل انجام شده است.

 مراسم شبهای قدر و نماز عید سعید فطر در مساجد و مناطق منتخب  نیز با  نظارت مستقیم   کارشناسان بهداشت محیط برگزار شد. در این بازدیدها کارشناسان بهداشت محیط ستاد معاونت نیز با کارشناسان مراکز و شبکه های تحت پوشش در در بازرسی‌ها حضور داشتند .

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار 99
  • گروه خبری : 116262
کلمات کلیدی
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست