×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1404/01/10 - 09:11
  • بازدید : 16
  • تعداد بازدید : 13
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مراکز ارایه دهنده خدمات بهداشتی در تعطیلات نوروز

به منظور رفاه حال مراجعین تعدادی از مراکز خدمات جامع سلامت در ایام تعطیلات رسمی نوروز خدمات بهداشتی را ارایه می‌کنند

ارایه خدمات پیشگیری و مراقبت از هاری 

با توجه به اهمیت انجام فوری اقدامات پیشگیری از بیماری هاری در افراد حیوان گزیده، در ایام نوروز تمامی واحدهای مراقبت و پیشگیری از هاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مطابق با روال معمول به افراد حیوان گزیده ارائه خدمت می‌کنند.

در کشور ما هر مورد حیوان‌گزیدگی باید به عنوان هارگزیدگی تلقی شده و لازم است اقدامات لازم جهت پیشگیری از بیماری هاری شامل شست‌و‌شوی فوری محل جراحت به مدت 15 دقیقه، ضدعفونی زخم، تزریق واکسن هاری و در صورت لزوم تزریق سرم ضدهاری جهت افراد آسیب دیده صورت پذیرد.

 چنانچه فردی به هر دلیل دچار حیوان‌گزیدگی شد لازم است در اسرع وقت با نزدیک‌ترین واحد مراقبت و پیشگیری از هاری به محل سکونت خود، تماس حاصل کرده و خدمات مورد نیاز را دریافت کند.

برای مشاهده لیست واحدهای پیشگیری و مراقبت از هاری و اطلاع از نحوه ارایه خدمات  اینجا کلیک کنید.

ارایه خدمات  غربالگری نوزادان در روزهای سوم تا پنجم تولد

با توجه به اهمیت انجام به موقع آزمایشات غربالگری نوزادان در روزهای سوم تا پنجم پس از تولد نوزاد، همانند سال‌های گذشته تعدادی از مراکز خدمات جامع سلامت ارائه دهنده خدمات مذکور در محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به صورت کشیک آماده ارائه خدمات غربالگری به هموطنان عزیز در ایام تعطیلات رسمی نوروز می‌باشند.

 کلیه هموطنان عزیز با توجه به مراکز تعیین شده می‌توانند به نزدیکترین مرکز ارائه دهنده خدمات غربالگری نوزادان مراجعه و خدمات را دریافت نمایند.

برای مشاهده لیست  کشیک مراکز غربالگری نوزادان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نوروزاینجا کلیک کنید

بنابر اعلام گروه هماهنگی و گسترش شبکه معاونت بهداشت این مراکز در تعطیلات رسمی نوروز در ساعات اداری خدمات بهداشتی را ارایه می‌کنند.

برای مشاهده لیست و آدرس  این مراکز  اینجا کلیک کنید.

علاوه بر این مراکز شبانه‌روزی نیز فعال هستند و به صورت 24 ساعته ارایه خدمت می‌نمایند.

  • گروه خبری : معاونت
  • کد خبر : 154085
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست