×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1399/10/06 - 07:49
  • بازدید : 252
  • تعداد بازدیدکننده : 50
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
بازدید دکتر زالی از طرح غربالگری بهداشتی و جامع محله هرندی

طرحی برای تحقق عدالت اجتماعی در سلامت

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران خاطرنشان کرد: با اجرای طرح غربالگری بهداشتی جامع در محله هرندی می توانیم شاهد تحقق یک نمونه موفق از تحقق عدالت اجتماعی در سلامت باشیم.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران خاطرنشان کرد: با اجرای طرح غربالگری بهداشتی جامع  در محله هرندی می توانیم شاهد تحقق یک  نمونه موفق از تحقق عدالت اجتماعی در سلامت  باشیم.

دکتر زالی فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران پنجشنبه چهارم دی ماه از طرح غربالگری بهداشتی و جامع محله هرندی بازدید کرد.

در جلسه ای که در حاشیه این بازدید با حضور جمعی از مسئولان، دست اندرکاران و جوانان مجری طرح مذکور برگزار شد، دکتر علیرضا زالی از این طرح به عنوان یک الگوی اجتماعی صحیح نام برد و ضمن تقدیر از دست اندرکاران اجرای آن ؛  مستندسازی و بازتکثیر این تجربه موفق اجتماعی را ضروری برشمرد.

وی با اشاره به دشواری اجرای این طرح در منطقه هرندی با توجه به تراکم جمعیتی و ساختارهای اقتصادی و اجتماعی پیچیده به دستاوردهای چشمگیر و نتایج ارزنده آن اشاره کرد.

دکتر زالی سه رمز موفقیت اجرای طرح در این محله را همدلی مردم، مشارکت بین بخشی و برنامه ریزی منسجم و داشتن نقشه راه و تعهد به آن ذکر کرد و با توجه به مردم مدار و مردم محور بودن آن گفت: جنس کار مردمی است و هرجا ظرفیت های مردمی بسیج شده حتما توفیقات بسیاری حاصل شده است.

وی آمار پایین مرگ ناشی از کرونا در منطقه  ۱۲۰۰۰ خانواری  هرندی در طی ۱۰ ماهه گذشته را  نشانه اثربخشی طرح مذکور و از دستاوردهای ارزنده آن در حوزه سلامت عنوان کرد و باتوجه به مختصات اقتصادی و اجتماعی منطقه  آن را رکوردی غرور آمیز  و افتخارآفرین دانست.

دکتر زالی استعدادیابی ، تهیه نقشه اجتماعی و فایل تفصیلی مردمی، توانمندسازی محله ای اجتماعی،  ارتقای اطلاعات و سواد سلامت و اجتماعی مردم  را از دیگر دستاوردهای این طرح ذکر کرد که در ایجاد تحول در منطقه اثرگذار است.

وی در ادامه با تاکید بر تداوم این طرح محله محور گفت: برای تدوین بهتر این کار باید مدل سازی انجام شود که این مدل سازی یک الگوی نظام ارجاع است . بهترین نقطه برای شکل گیری نظام ارجاع واقعی و پزشک خانواده این منطقه است. این دستاوردها باید تکامل یابد و تکامل آن در نظام پزشک خانواده خواهد بود.

دکتر زالی با بیان این که طرح مذکور از استقامت و قوت کافی برای معرفی به عنوان یک الگوی موفق در عرصه جهانی برخوردار است خاطرنشان کرد: با کمک سازمان ها و دست اندرکاران اجرای این طرح باید شاهد یک نمونه موفق از عدالت اجتماعی در سلامت  در این محله باشیم.  

فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت در بخشی دیگر از سخنان خود مشارکت ۸۵ درصدی خانواده های محله هرندی در این طرح را مطلوب دانست و گفت: این موضوع نشان می دهد  در متن محله استقبال و اعتماد به شما شکل گرفته است و مردم این منطقه به شما اعتماد کردند که این سرمایه ، یک ذخیره فاخر و گنجینه اجتماعی است که باید از آن حراست کنید.

دکتر علیرضا زالی به  جوانان مجری این طرح  که بدون چمشداشت و بخاطر عرق محلی پا به میدان گذاشتند خداقوت گفت و از تلاش های ارزنده آنان تقدیر کرد.

وی محلات را زنده و پویا و دارای ارزش و هویت خواند و هویت بخشی، اعتلای هویت و شکل گیری عرق محلی را یکی از کارهای  انجام شده در محله هرندی ذکر کرد که با کمک شهرداری انجام شده و بر لزوم ترویج این طرح اجتماعی و سلامتی در حوزه رسانه ای تاکید کرد.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران از تلاش های تمامی مسئولان و مجریان این طرح ارزنده از جمله معاون بهداشتی دانشگاه، رییس مرکز بهداشت شرق تهران،سازمان هلال احمر، شهرداری  و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) ، اقدامات پزشک خیر مرکز دکتر زیدی و جوانان محله  تقدیر کرد و توفیقات طرح را تبریک گفت .

دکتر زالی در خاتمه سخنان خود این کار تیمی و مشارکت بین نهادی در محله هرندی را باعث بسترسازی مناسب برای اجرای طرح های گسترده تر و متعالی تر اجتماعی برشمرد و تاکید کرد که این اقدامات ارزنده باید درعرصه بین المللی علمی نیز منتشر شود.

 

در بخش دیگری از این  نشست دکتر امیرعلی فریدونفر رییس مرکز بهداشت شرق تهران خاطرنشان کرد که هدف از اجرای این طرح از اسفندماه ۹۸ رفع بسیاری از مشکلات این منطقه از مبلمان شهری گرفته تا پیدا کردن استعدادها و مشکلات معیشتی مردم و ...بوده است.

دکتر فریدونفر به ارایه گزارشی از اقدامات صورت گرفته و دستاوردهای حاصله پرداخت و به مواردی نظیر اعطای  کمک های حمایتی و معیشتی  به مادران باردار و افراد نیازمند محله هرندی(با کمک هلال احمر، مرکز بهداشت و کمیته امداد)، کمک های مومنانه دکتر زیدی پزشک مرکز بهداشت شرق به بیماران نیازمند، ارایه بیش از ۲۸۰۰۰ خدمت به مردم، اهدای ماسک رایگان به تمامی مردم منطقه، رسیدگی به تغذیه ، واکسیناسیون و... اشاره کرد.

علی محمد سعادتی شهردار منطقه  ۱۲ نیز محله هرندی را جزو پردغدغه ترین محلات تهران ذکر کرد و همدلی و مشارکت سازمان ها و نهادها و حوزه های را برای ایجاد تحول و بهبود وضعیت محله  قابل ستایش دانست.

وی پیشرفت و توفیق این کار را مرهون همدلی تمام دست اندرکاران اجرای طرح ذکر کرد و مردم این محله را جزو شریف ترین مردم شهر تهران برشمرد  و خاطرنشان کرد:  ساماندهی این محله بدون مشارکت خود مردم محله انجام نمی شود.

وی در ادامه از زحمات خاصانه و دلسوزانه جوانان محله و حمایت مسئولان حوزه های مختلف بهداشتی ودرمانی ، شهرداری،  هلال احمر وسازمان های مختلف قدردانی کرد.

شهردار منطقه افزود: همه ما زیر پرچم هلال احمر در این محدوده و با نیت خدمتگزاری تلاش می کنیم. امروز وضعیت این محله حتی نسبت به محلات برخوردار نیز مطلوب است و شاید بتواند الگویی  برای ارایه خدمات اجتماعی به مردم برای سایر محلات کشور باشد . این مدل همکاری جهادی و خالصانه و منسجم می تواند به سایر مناطق تسری یابد .

 

در این نشست تیم های اجرایی و دست اندرکاران  اجرای طرح نیز  به ارایه گزارشی اجمالی از اقدامات صورت گرفته پرداختند.

سپس دکتر زالی و هیئت همراه از روند اجرای این طرح در محله هرندی (دروازه غار سابق) بازدید کرد و توضیحات لازم توسط دست اندرکاران اجرای طرح در حین بازدید ارایه شد.

در این بازدید دکتر ایاد بهادری منفرد معاون بهداشتی دانشگاه، دکتر محمد نصیری رییس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر، دکتر فریدونفر رییس مرکز بهداشت شرق، علی محمد سعادتی شهردار منطقه ۱۲، مژگان کریمی رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران و جمعی دیگر از مسئولان حضور داشتند.

 

  • گروه خبری : معاونت,گروه اخبار یاهویی
  • گروه خبری : 100056
کلمات کلیدی
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست