ضرورت ارایه راهکارهای عملیاتی برای پیشبرد اهداف قانون جوانی جمعیت
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جلسه ستاد جوانی جمعیت بر ضرورت ارایه راهکارهای عملیاتی برای پیشبرد اهداف قانون جوانی جمعیت تاکید کرد.

بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر محمداسماعیل قیداری در جلسه ستاد جوانی جمعیت دانشگاه که صبح امروز در تالار شهید بهشتی برگزار شد، با تاکید بر لزوم ارایه راهکارهای عملیاتی و برنامه دقیق در معاونتها برای پیشبرد اهداف قانون جوانی جمعیت گفت: جمعیت هدف این برنامه علاوه بر پرسنل دانشگاه، بخشی از جامعه است که باید برای آنها نیز برنامهریزیهایی در راستای پیشبرد اهداف این قانون صورت گیرد.
دکتر سعید هاشمی نظری معاون بهداشت دانشگاه در این جلسه به ارایه گزارشی از چالشهای اجراییسازی قانون جوانی جمعیت، مرور کارنامه ستاد دانشگاه در سال 1403 و اهمیت برنامهریزی برای برگزاری هفته ملی جمعیت سال جاری پرداخت.
وی با اشاره به اینکه قانونی جوانی جمعیت سال 99 به تصویب رسید و از سال 1400 به دستگاههای ذیربط ارجاع داده شد، افزود: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 1401 در عملکرد و اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مقام دوم کشور را از آن خود کرد.
دکتر هاشمی گزارشی از میزان باروری در مناطق تحت پوشش دانشگاه نیز ارایه داد و گفت: بر اساس آمار سامانه سیب، بالغ بر یک میلیون نفر از زنان گروه هدف فرزندآوری تحت پوشش دانشگاه هستند.
معاون بهداشت دانشگاه در پایان به طرح مسائل مربوط به هر معاونت پرداخت و گفت: احداث، تکمیل و تامین خوابگاههای متاهلی، تامین مهدکودک و فضای مناسب برای نوزادان و مادران باردار و شیرده و اختیاری بودن نوبت کاری شب برای مادران از جمله مواردی است است که در هر معاونت برنامهریزی شده و در حال پیگیری است.
دکتر جمشید سلامزاده معاون غذا و دارو، دکتر رضا زندی معاون درمان و دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز در این جلسه به بیان نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند.
همچنین در این جلسه دکتر سیفالله مرادی معاونت توسعه مدیریت و منابع و دکتر محمد رحمتی معاون آموزشی دانشگاه،حجتالاسلام دکتر علی خدیوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از نمایندگان بسیج جامعه پزشکی، حراست و بازرسی و سازمان بیمه تامین اجتماعی نیز حضور داشتند.
نظر