×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1400/10/27 - 08:42
  • بازدید : 94
  • تعداد بازدید : 91
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

راه‌اندازی پایگاه دیده‌ور در محمدآباد ورامین

فعالیت‌های بیماریابی، کنترل و مراقبت از بیماران مبتلا به سالک پایش می‌شود.

با توجه به شناسایی مواردی از سالک در روستاهای شبکه بهداشت و درمان شھرستان ورامین در تاریخ بیست و ششم دی ماه جلسه‌ای برای ارائه گزارش و پیگیری موارد مربوط به کنترل و مراقبت سالک به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد.

در این جلسه که با حضور دکتر سھرابی معاون بھداشتی، دکتر جانبازی معاون فنی و اجرایی، دکتربختیاری مدیر شبکه بھداشت ورامین و مسئولین و کارشناسان گروه مباره با بیماری‌ھای معاونت بهداشت و شبکه ورامین برگزار شد، گزارش کاملی از وضعیت منطقه و انواع فعالیت‌ھایی که برای پیشگیری و کنترل سالک در حال انجام است توسط حاضرین ارایه شد.

دکتر بختیاری با بیان اقدامات انجام شده گفت با ھمکاری سازمان‌ھای برون‌بخش در حال آموزش مردم و بیماریابی ھستیم. ھمچنین نظارت برای جمع آوری بھداشتی زباله ھا تشدید شده است. وی با اشاره به اقدامات بھداشتی و درمانی مناسبی که در چرخه نظام شبکه به بیماران ارایه می‌شود افزود در زمینه مراقبت از بیماران نیز مشکلی وجود ندارد و به محض شناسایی و قرارگرفتن در سیستم مراقبتی، اقدامات بھداشتی و درمانی مناسب و رایگان ارایه می‌شود. مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ورامین مھمترین مشکل را در مراجعه دیرھنگام به مراکز درمانی و رفتار نادرست در جمع‌آوری فضولات حیوانی مورد استفاده در باغداری و کشاورزی عنوان کرد.

دکتر سھرابی، معاون بھداشتی دانشگاه پس از شنیدن گزارش‌ھای میدانی و نظرات کارشناسان مبارزه با بیماری‌ھا بر ادامه فعالیت‌ھا و آموزش و اطلاع رسانی گسترده تاکید کرد. وی یادآوری کرد جھت مراجعه به موقع و تقویت اطلاع رسانی و آموزش از ھمکاری و مشارکت شھرداری، شورای شھر، دھیاری‌ھا و سایر سازمان ھای شھرستان استفاده شود. ھمچنین بر مشارکت و ھمکاری سازمان نظام پزشکی برای اطلاع رسانی و آموزش پزشکان شاغل در بخش خصوصی تاکید کرد.

معاون بھداشتی دانشگاه راه‌اندازی یک پایگاه دیده‌ور در روستای محمدآباد را پیشنهادکرد. وی ھدف از ایجاد این پایگاه را رصد دقیق وضعیت منطقه عنوان کرد و گفت ثبت برخط و دسترسی سریع به اطلاعات می‌تواندضمن ترسیم الگویی از روند بیماری به تشخیص زودرس کمک کند و زمینه اقدامات مداخله‌ای مناسب را برای تصمیم‌گیران فراهم آورد.

معاون بهداشتی دانشگاه از مدیر گروه بیماری ھای معاونت بھداشتی خواست بر راه‌اندازی این پایگاه نظارت کند.

به کارگیری یک نیروی متخصص حشره شناسی جهت بازدیدھای مداوم میدانی در منطقه و مشاوره ھای علمی از دیگر نکاتی بود که در این جلسه تصویب شد. اطلاع‌رسانی از طریق سامانه پیامکی، استفاده از ظرفیت شبکه ھای اجتماعی و رسانه‌های محلی وتھیه و انتشار مطالب آموزشی با ھمکاری واحد آموزش و ارتقای سلامت مورد تاکید معاون بھداشتی و از مصوبات جلسه بود.

 سالک به عنوان یک بیماری بومی همیشه در برخی مناطق کشور از جمله استان تھران وجود داشته است. یکی از فعالیت‌ھای شبکه‌ھای بھداشت و درمان رصد مداوم بیماران است و ھرگونه افزایشی در موارد ابتلا به دقت پیگیری می‌شود تا با شناسایی مخازن، از تشکیل کانون ھای انتقال و گسترش بیماری جلوگیری شود.


 

  • گروه خبری : اخبار 99
  • کد خبر : 112680
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست