برگزاری کمیته دانشگاهی پیشگیری واختلالات ناشی از کمبود ید
کمیته دانشگاهی پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی ازکمبود ید( IDD) با حضوراعضای کمیته برگزار گردید.
فزونی رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت در خصوص اهمیت برنامه پیشگیری و کنترل کمبود ید در جمعیت تحت پوشش و شاخص های برنامه IDD مطالبی عنوان کرد.
در ادامه اعضای کمیته در زمینه مشکلات موجود، از جمله شایعات وتبلیغات فضای مجازی و باورهای نادرست در زمینه مصرف نمک های غیر مجاز (نمک دریا و نمک های رنگی) که تصفیه شده و یددار نیستند به بحث و تبادل نظر پرداختند.
اجرای مداخلات آموزشی و نظارت درسطوح تولید،عرضه ومصرف توسط توسط اعضای کمیته دانشگاهی وکمیته های شهرستانی اجرا از مصوبات این جلسه بود.
این کمیته با حضوردکتر لادن مهرران, عضو هیئت علمی پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم، حسین فلاح، نماینده دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت متبوع، ساره الماسی و الهه شاه بخشی،نمایندگان معاونت غذا و دارو دانشگاه و نمایندگان گروههای گسترش، آموزش بهداشت، بهداشت محیط و بیماری های غیرواگیردر تاریخ 16 بهمن ماه به میزبانی معاونت بهداشت برگزار شد.
نظر