برگزاری کارگاه کنترل کیفیت مواد غذایی
در این جلسه رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت بر ضرورت رعایت اصول بهداشت مواد غذایی در مراکز و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی همچنین الزام بازرسان بهداشت محیط مبنی بر تشدید نظارت بر این مراکز تاکید کرد.
در ادامه مطالب آموزشی شامل اصول نمونه برداری مواد غذایی،معدوم نمودن مواد غذای فاسد و غیر مجاز،تقلبات مواد غذایی در واحدهای صنفی توسط مهندس جدیدی کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت پاکدشت و مهندس، تاجیک رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت آموزش داده شد.
نظر