برگزاری جلسه کارشناسی بهبود تغذیه
اولین جلسه كارشناسي برنامه بهبود تغذیه در تاریخ 27 خرداد ماه با حضور كارشناسان تغذیه و تعدادی از مسئولین واحد بهداشت خانواده مراكز و شبكه هاي بهداشت تحت پوشش در سالن جلسات معاونت بهداشت به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
اولین جلسه كارشناسي برنامه بهبود تغذیه در تاریخ 27 خرداد ماه با حضور كارشناسان تغذیه و تعدادی از مسئولین واحد بهداشت خانواده مراكز و شبكه هاي بهداشت تحت پوشش در سالن جلسات معاونت بهداشت به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
در ابتدا فزونی رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت از تلاش کارشناسان تغذیه ستادی و محیطی در سال 1398 و همکاری در زمان بحران شیوع بیماری کووید-19 همگام با سایر اعضای تیم سلامت تشکر و قدردانی نمود و ابراز امیدواری کرد در سال 1399 نیز همانند سال گذشته دستیابی به اهداف برنامه عملیاتی ابلاغ شده وزارت متبوع محقق شود. سپس به شرح وظایف کارشناسان تغذیه با توجه به شرایط موجود پرداخت.
در ادامه اسماعیلی دورانی کارشناس بهبود تغذیه معاونت بهداشت در مورد نحوه محاسبه شاخص های پایش مجازی و رنکینگ مراکز با توجه به شاخص های قابل استخراج از سامانه سیب توضیحاتی ارائه نمود و نسبت به ثبت دقیق آمار هفتگی مشاوره های تلفنی به بیماران کووید- 19 تاکید نمود.
در پایان به سوالات مطرح شده پاسخ داده شد و کارشناسان تغذیه مراکز/ شبکه ها نظرات و پیشنهادات خود را جهت اجرای هر چه بهبتر برنامه ارائه نمودند.