×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1399/11/18 - 09:06
  • بازدید : 173
  • تعداد بازدیدکننده : 30
  • زمان مطالعه : 10 دقیقه

بازدید فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونای پایتخت از نحوه اجرای طرح شهید سلیمانی در شرق استان تهران

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران صبح امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن ماه از نحوه اجرای طرح شهیدسلیمانی در شهرستان های شرق استان تهران بازدید کرد.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران صبح امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن ماه از نحوه اجرای طرح شهیدسلیمانی در شهرستان های شرق استان تهران بازدید کرد.

دکتر علیرضا زالی در ادامه سفرهای استانی خود به منظور بررسی ابعاد اجرای طرح شهید سلیمانی صبح امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن ماه عازم مناطق شرقی استان تهران شد.

در ابتدای این سفر یک روزه دکتر علیرضا زالی  و هیئت همراه نحوه اجرای این طرح ملی در شهرستان پردیس را مورد ارزیابی و بازدید قرار دادند.

دکتر زالی در نشستی که با حضور مسئولان شهرستان برگزار شد، دکتر زالی ضمن تقدیر از تلاش های صورت گرفته در راستای اجرای این طرح ملی در پردیس گفت: شهرستان پردیس با اقدامات مناسب موفق به کنترل بیماری و آمار بیماران شده است که این مدیریت بیماری فرصت مناسبی را برای رهگیری افراد از نظر بیماری کووید ۱۹  فراهم می کند.

 وی با اشاره به ابتکارخوب تشکیل  ۱۲ تیم مراقبتی، هفت تیم نظارتی و هفت تیم حمایتی در شهرستان پردیس اظهار کرد: با تلاش و تعامل صورت گرفته هم اکنون این شهرستان در وضعیت آبی قرار دارد و در ۱۰ روز گذشته هیچ فوتی ناشی از کرونا  در این منطقه نداشتیم که این دستاورد مرهون تلاش تمامی همکاران است.

 به گفته دکتر زالی میزان مرگ و میر در پردیس نسبت به آمار مبتلایان به کرونا بسیار پایین و حتی از متوسط کشوری نیز پایین تر است.

 فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونای پایتخت با اشاره به انجام ۲۷۰۰ مورد ردیابی تماس در این شهرستان بر تداوم ردیابی تماس ها تاکید کرد و با توجه به افزایش جمعیت و تردد روزانه ساکنان شهرستان به تهران تداوم غربالگری را ضروری برشمرد.

در نشست مذکور سرهنگ حمزه خانی فرمانده سپاه سیدالشهدا(ع) پردیس نیز ضمن تقدیر از تعاملات جدی تمامی سازمانها و ارگانها  در این منطقه گفت کرد: پس از ابلاغ طرح شهرستان پردیس به چهار بلوک شامل؛ بومهن شمالی و جنوبی و جاجرود و سایر فازها تقسیم شد و در بلوک ها تقسیم بندها و برنامه ریزی های لازم برای  مراجعه به منازل و انجام غربالگری صورت گرفت.

به گفته وی تاکنون ۷۵ درصد جمعیت شهرستان مورد غربالگری قرار گرفته و مابقی نیز درحال اجراست .

 در ادامه دکتر آسیایی رییس شبکه بهداشت و درمان پردیس ضمن بیان این مطلب که در اپیدمی کرونا سعی کردیم این شهر را پاک و سفید نگه داریم و اخیرا به رنگ آبی درآمده است گفت: تاکنون ۵۰۴۸ تست کرونا در این شهرستان انجام شده که  ۱۹۳۱ مورد مثبت قطعی بوده است. ۲۶۸ نفر آنان در مراکز درمانی بستری شدند که متاسفانه ۷۰ نفرآنان فوت کردند.

وی با توجه به عدم وجود بیمارستان در شهرستان پردیس خاطرنشان کرد:  بیماران نیازمند به بستری به بیمارستان های شهدای تجریش، مسیح دانشوری و امام حسین (ع) به عنوان مراکز درمانی پشتیبان ارجاع می شوند.

به گفته وی روزانه ۲۰۰ نفر در اجرای این طرح همکاری دارند و با توجه به وجود جمعیت غیر رسمی در شهرستان تداوم اجرای طرح در پردیس ضرورت دارد تا تمام جمعیت واقعی شهرستان مورد پایش قرار گیرند. 

رضائی فرماندار شهرستان پردیس نیز با توجه به افزایش سریع جمعیت گفت: به زودی شهرستان پردیس به  یک کلانشهر در استان تهران تبدیل می شود که با توجه ترددهای بسیار روزانه به استان های شمالی، سوانح جاده ای و بیماری کرونا نیاز به یک بیمارستان در این منطقه بیشتر احساس می شود.

 سردار ذوالقدر فرمانده سپاه سیدالشهدا(ع) تهران نیز ضمن بیان گزارشی گفت: تاکنون بیش از یک میلیون منزل با مراجعه مستقیم مورد غربالگری قرار گرفته است که این برنامه ازطریق  ۴۲۸ نقطه  تشکیل شده برای اجرای این طرح در استان تهران انجام می شود.

وی با اشاره به همکاری روزانه بیش از ۱۰ هزار نفر به طور مستقیم در اجرای طرح ملی شهید سلیمانی تاکنون خاطرنشان کرد که  با کمک خیرین بیش از ۵۰۰ هزار بسته معیشتی بین خانوارهای نیازمند توزیع شده است و تاکید کرد که تا پایان کرونا اجرای این طرح باید ادامه یابد.

 بازدید دکتر زالی از نحوه اجرای طرح شهید سلیمانی در شهرستان دماوند

 دکتر زالی در ادامه این سفر عازم شهرستان دماوند شد تا نحوه اجرای طرح محلی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در این منطقه را مورد بازدید و ارزیابی قرار دهد.

 دکتر زالی در دیدار با مسئولان شهرستان در حاشیه بازدید مذکور، دماوند را یکی از قطب های گردشگری تهران برشمرد که باعث جذب جمعیت شناور و در نتیجه ایجاد  نیازهای بهداشتی و درمانی مضاعف در منطقه می شود. بنابراین توسعه زیرساختهای بهداشتی و درمانی شهرستان باید متناسب با این نیاز صورت پذیرد.

 وی با تاکید بر شتاب بیشتر طرح غربالگری در این شهرستان گفت:  ۳۵ درصد جمعیت دماوند را جمعیت روستایی تشکیل می دهند که دسترسی آنها به خدمات بهداشتی و درمانی دشوار است. بنابراین  در طرح شهید سلیمانی باید خلاهای بهداشتی این مناطق با تلاش و مداومت پوشش داده شود وغربالگری و ردیابی تماس نیز بیشتر انجام پذیرد.

 فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونای پایتخت یکی از نقاط قوت شهرستان دماوند را شناسایی جمعیت بالقوه ای ذکر کرد که می تواند باعث شکل گیری خوشه های شیوع بیماری شود مثل زندان یا مراکزی که تمرکز جمعیت در آنها بالاست و رسیدگی حوزه بهداشت و بسیج  شهرستان به این مناطق را  نقطه قوتی دانست که می تواند از بیماری پیشگیری کند .

 وی شناسایی جمعیت بالقوه ای که می تواند باعث شکل گیری خوشه های شیوع بیماری شوند (مثل زندان یا مراکزی که تمرکز جمعیت در آنها بالاست) را یکی از نقاط قوت شهرستان دماوند برشمرد که رسیدگی حوزه بهداشت و بسیج  شهرستان به این مناطق می تواند از شیوع بیماری پیشگیری کند .

 دکتر زالی به منظور اتخاذ تصمیمات آتی خواستار ارایه گزارشی تحلیلی از نتایج اجرای طرح شهید سلیمانی در این منطقه شد و همچنین از حضور فعال و چشمگیر سازمان هلال احمر در شهرستان دماوند قدردانی کرد.

فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونای پایتخت در ادامه با حضور در بیمارستان سوم شعبان دماوند از نزدیک نحوه ارایه خدمت به بیماران و مراجعان این مرکز درمانی را مورد ارزیابی و بازدید قرار داد.

 

در این نشست سرهنگ عرب فرمانده سپاه سیدالشهدا(ع) دماوند ضمن ارایه گزارشی از فعالیت های  پایگاه های روستایی و محله گفت: در اجرای این طرح ملی  ۱۲۵ پایگاه بسیج و مسجد محله و حدود ۱۰۵۳ نفر روز بسیجی مشارکت کردند . ۱۱۳۹ بسته معیشتی علاوه بر بسته های بهداشتی بین خانواده های نیازمند توزیع شد.

به گفته وی طرح غربالگری خانوارها در بسیاری از بخش های شهرستان از جمله آبسرد و مسکن مهر به اتمام رسیده است و در سایر بخش ها نیز در حال انجام است.

 در ادامه نشست سعید یونسی معاون بهداشتی شبکه بهداشت دماوند با اشاره به جمعیت ۱۵۰ هزار نفری این شهرستان از راه اندازی  سه پایگاه سلامت محور و غربالگری ۲۲۴۸۶ نفر تاکنون خبر داد.

وی در گزارش خود به آموزش ۱۰۰ بسیجی ، برگزاری ۱۰۰ جلسه هماهنگی درون بخشی، تشکیل  ۳۰  تیم رهگیری،پنج تیم مراقبت، ۱۰ تیم نظارتی و ۱۵ تیم حمایتی  در قالب این طرح در دماوند اشاره کرد.

به گفته وی تاکنون در طرح شهیدسلیمانی ۱۹۲۹ تست pcrدر دماوند گرفته شده که ۳۳۵ مورد آن مثبت بوده وهمچنین ۱۴۶۹ تست سریع گرفته شده که ۱۵۴ مورد آن مثبت بوده و ۳۸۴۸ مورد نیز رهگیری شده است.

تشکیل ۱۰ تیم نظارتی با همکاری ارگانهای مختلف فرمانداری و بسیج و هلال احمر و بازدید از ۲۵۰۱ امکنه، انجام ۳۷۰ بازدید مشترک و ارایه ۳۱۵ اخطار به متصدیان به دلیل عدم رعایت پروتکل ها و محدودیت ها و پلمپ ۳۵ مورد از دیگر موارد عنوان شده توسط سعید یونسی بود.

به گفته وی تاکنون ۲۲۶ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان سوم شعبان دماوند بستری شدند و ۴۵۶ مورد نیز به صورت سرپایی درمان شدند و ۵۰ مرگ ناشی از کرونا نیز در این شهرستان وجود داشته است.

 سردار ذوالقدر فرمانده سپاه سیدالشهدا(ع) نیز در این نشست ضمن تقدیر از تلاش های صورت گرفته در این منطقه ابراز امیدواری کرد این همکاری ها و تعاملات همچنان تا پایان کرونا تداوم یابد و تمامی خانواده های ساکن این شهرستان مورد غربالگری و پایش قرار گیرند.

وی با توجه به این که دماوند یک منطقه گردشگری است ورود گردشگران را خطری بالقوه برای شیوع بیشتر بیماری برشمرد و توصیه کرد طرح غربالگری برای کسبه و اصناف شهرستان نیز انجام شود. در مورد اتباع بیگانه نیز علاوه بر نظارت و غربالگری و ارایه آموزش های لازم به خانواده های نیازمند بسته های حمایتی و بهداشتی ارایه شود .

 بازدید فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونای پایتخت از نحوه اجرای طرح شهید سلیمانی در فیروزکوه  

 دکتر علیرضا زالی در پایان سفر یک روزه خود از نحوه اجرای طرح محلی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در شهرستان فیروزکوه بازدید کرد.

 دکتر زالی ضمن دیدار با مسئولان شهرستان فیروزکوه در حاشیه بازدید مذکور از توفیق ۱۰۰ درصدی اجرای طرح شهید سلیمانی در پوشش وغربالگری تمامی خانواده های این منطقه قدردانی کرد.

 وی فیروزکوه را شرقی ترین شهرستان استان تهران ذکر کرد که دارای مرز مشترک  با استان های سمنان و مازندران است و این موضوع  باعث پیچیده تر شدن کنترل بیماری در این شهرستان می شود. زیرا تغییرات وضعیت بیماری در سایر استان ها می تواند بر روی آمار فیروزکوه نیز تاثیر بگذارد.

 فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت این توفیق در غربالگری شهرستان فیروزکوه را با توجه به پراکندگی زیاد جمعیت روستایی و  دسترسی دشوار به این مناطق دستاورد بسیار مهمی برشمرد و تاکید کرد :حفظ این دستاورد بسیار اهمیت دارد و این وضعیت باید پایدار باشد و شرایط مطلوب شهرستان همچنان مورد حفاظت قرار گیرد.

 وی همدلی و همگامی ادارات و سازمانهای مختلف فیروزکوه در راستای مقابله با کرونا را ستودنی ذکر کرد و آبی شدن شهرستان و عدم فوت ناشی از کرونا در دو ماه گذشته را دستاوردی ارزشمند و حایز اهمیت برای این شهرستان دانست.

 دکتر زالی در خاتمه سخنان خود با توجه به درخواست مسئولان شهرستان ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک بتوانیم زیرساخت های بهداشتی و درمانی مناسبی را در این منطقه ایجاد کنیم.

 سرهنگ غلامعلی درویش متولی فرمانده سپاه سیدالشهدا(ع) فیروزکوه با اشاره به غربالگری تمام خانواده های ساکن فیروزکوه با وجود وسعت زیاد شهرستان و جمعیت بالای روستایی به ارایه گزارشی از اقدامات انجام شده در این شهرستان پرداخت.

تشکیل تیم های حمایتی برای رصد و رهگیری (در سطح ادارات، محلات و کارخانجات)، تقسیم شهرستان به ۱۲ بلوک شامل هفت بلوک شهری و پنج بلوک روستایی، همکاری شورایاری روستاها و بهورزان در اجرای طرح ، توزیع بسته های حمایتی فراوان در بین خانواده های نیازمند و روستایی برخی از این اقدامات بود.

 در ادامه دکتر رجب ترقی رییس شبکه بهداشت فیروزکوه از تشکیل ۲۵ تیم رهگیری، پنج تیم مراقبتی، ۱۵۲ تیم رصد و شناسایی و ۸۲ تیم حمایتی در این شهرستان خبر داد.

به گفته وی تاکنون ۹۶۲  رهگیری در منطقه فیروزکوه انجام شده است و با تلاش ها و اقدامات صورت گرفته در دو ماه گذشته هیچ مورد فوتی ناشی از کرونا در شهرستان وجود نداشته است.

 سردار ذوالقدر فرمانده سپاه سیدالشهدا(ع) تهران نیز در این دیدار با ذکر این مطلب که فیروزکوه در مسیر گردشگری و ورود به استانهای دیگر واقع شده است خواستار توجه حداکثری به این منطقه شد تا در تعطیلات پیش رو و ایام نوروز به خوبی از سلامت مردم صیانت شود و بر ضرورت  حفاظت از موفقیت های حاصل شده در کنترل بیماری در این شهرستان تاکید کرد.

  • گروه خبری : معاونت,گروه اخبار یاهویی
  • گروه خبری : 101541
کلمات کلیدی
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست