انجام بیش از 40 هزار مورد بازدید در طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان سال 1403
مهندس مجید تاجیک با قدردانی از بازرسان بهداشت محیط گفت از تاریخ 15 اسفند 1402 تا 25 فروردین ماه سال جاری 40 هزار و 697 بازدید بهداشتی از مراکز تهیه،توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی،بین راهی و مراکز اقامتی در قالب برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان صورت گرفت.

مهندس مجید تاجیک با قدردانی از بازرسان بهداشت محیط گفت از تاریخ 15 اسفند 1402 تا 25 فروردین ماه سال جاری 40 هزار و 697 بازدید بهداشتی از مراکز تهیه،توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی،بین راهی و مراکز اقامتی در قالب برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان صورت گرفت.
وی هدف از اجرای این برنامه را ایمنی آب و مواد غذایی در سطح عرضه، حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزی و پیشگیری و کاهش بار بیماری های مرتبط با محیط و منتقله از آب و غذا بر شمرد و گفت با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان و ایام نوروز تعداد2 هزار و 37 شیرینی فروشی، کارگاه قنادی و تولید اختصاصی زولبیا وبامیه و837 مرکز تهیه و عرضه آش وحلیم بازدید شد.
همچنین هزار و 325 مورد بازدید از مساجد و اماکن متبرکه انجام شد.
رئیس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت تعداد بازرسی مشترک با سایر دستگاه ها و سازمان ها و اصناف را هزار و 113مورد اعلام کرد که منجر به صدور 6 هزار و 412 اخطار بهداشتی شد.
به گفته وی 245 مورد از این مراکز به علت تخلف از قوانین ومقررات بهداشتی به مراجع قضایی معرفی و از این تعداد 149 مورد نیز پلمب شدند.
مهندس تاجیک نظارت بر سلامت آب را یکی دیگر از فعالیت های بازرسان بهداشت محیط عنوان کرد و افزود در این راستا از 351 سامانه آبرسانی بازدید شد و از آب آشامیدنی به تعداد 753 مورد نمونه برداری میکروبی انجام و جهت بررسی به آزمایشگاه آب ارسال گردید.
همچنین تعداد 14هزارو 484 مورد کلرسنجی نیز از آب آشامیدنی انجام شد.
وی سنجشهای محیطی با استفاده ازدستگاه های پرتابل را بیش از بیست و دو هزار مورد اعلام کرد و گفت بازرسان بهداشت محیط 28 هزار و 288 کیلو گرم موادغذایی فاسد، فاقد مشخصات بهداشتی، غیرمجاز و تاریخ مصرف گذشته را کشف و توقیف کردند و از چرخه توزیع و مصرف انسانی خارج نمودند.
به گفته وی در این برنامه به946 شکایات مردمی رسیدگی شد.
رئیس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت از اقدامات گروه سلامت محیط دانشگاه در بازدید و نظارت بر امور بهداشتی موکب ها، سرویس های بهداشتی و سایر اماکن عمومی در مراسم نماز عید سعید فطردر مصلی امام خمینی (ره) در شهر تهران خبر داد.
وی خاطرنشان کرد 9 اکیپ بازرسی بهداشتی متشکل از 16 کارشناس بهداشت محیط از ساعت 6 صبح تا پایان مراسم در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) حضور داشتند و با هماهنگی مسئولین اجرایی ضمن کنترل آب آشامیدنی، مواد غذایی بسته بندی شده، زنجیره سرد و گرم مواد غذایی عرضه شده با استفاده از تجهیزات پرتابل و مدیریت پسماند را کنترل و از کلیه موکب ها وغرفه ها و اماکن عمومی بازدید کردند.
به گفته وی 212 بازدید از موکب ها و ایستگاههای صلواتی و 30 مورد کلرسنجی از آب مصرفی در روز برگزاری مراسم عید سعید فطر در مصلی انجام شد.
بر اساس این گزارش آموزش های بهداشت فردی و مواد غذایی و مدیریت پسماند به کارکنان ارائه خدمات در موکبها از دیگر فعالیتهای بازرسان بهداشت محیط عنوان شده است که در مراسم روز عید سعید فطر همزمان در تهران و شهرستانهای تابعه انجام شد.