×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1400/04/07 - 14:18
  • بازدید : 70
  • تعداد بازدیدکننده : 68
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

اقدامات گروه سلامت محیط معاونت بهداشت در برگزاری انتخابات

گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در برگزاری انتخابات ریاست جمهور برای کنترل طغیان بیماری های منتقله از

 

گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در برگزاری انتخابات ریاست جمهور برای کنترل طغیان بیماری های منتقله از آب و مواد غذایی در جهت حفظ سلامت عوامل اجرایی انتخابات و عموم مردم  نسبت به اجرای دقیق مفاد پروتکل بهداشتی انتخابات، اقدام نمودند. در همین راستا ضمن هماهنگی فعال مراکز و شبکه های بهداشت و درمان تابعه با فرمانداری ها و عوامل اجرایی انتخابات از ماه های پیش از اماکن پیشنهادی اخذ رای  در جهت انتخاب شعب مناسب با وضع کنونی شیوع بیماری کووید 19بازرسی نمودند و در نهایت 2982 شعبه در محدوده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی واجد شرایط اخذ رای گردید. در روز برگزاری انتخابات نیز با حضور فعال 178 کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای و بهورز از ساعت 7 صبح لغایت پایان زمان رای گیری بر 2054 شعبه اخذ رای در دو نوبت صبح و عصر نظارت نمودند. مواردی از جمله گندزدايي شعب اخذ رأي و ساير اماكن مرتبط با فرآيند انتخابات، رعایت استفاده از ماسک توسط عوامل اجرایی و مردم، نظارت بر فاصله گذاری اجتماعی از طریق رعایت صحیح چيدمان مناسب ميزها و صندلي ها براي رأي دهندگان و عوامل شعب، نظارت بر تهویه و تامین هوای مناسب، نظارت بر وجود تجهیزات ضد عفونی دست، نظارت بر گندزدايي كامل ابزار و ادوات در شعب اخذ رأي ( از قبيل ميز، صندلي، خودكار و ساير ابزار و تجهيزاتي كه به صورت مشترك توسط رأي دهندگان استفاده مي شود) و نظارت بر دفع مناسب پسماند در شعب در این روز مورد تاکید بازرسان بود. با توجه به موارد مطرح شده فوق  از مجموع 2054 بازرسی صورت گرفته از شعب  اخذ رای 1744 شعبه پروتکل بهداشی را مناسب اجرا نموده بودند و مشکلات 310 شعب اخذ رای نیز با مداخله بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای تا حدودی برطرف گردید. در همین روز کارشناسان بهداشت محیط بر 53 مرکز منتخب تهیه غذای عوامل اجرایی انتخابات نظارت فعال داشته و ضمن نمونه برداری از مواد غذایی بر نحوه تهیه مواد اولیه، بهداشت فردی ، بهداشت تجهیزات طبخ غذا، بهداشت ساختمان و در نهایت توزیع مناسب غذا نظارت نمودند و از این تعداد 51 مرکز طبخ در شزایط مناسب بهداشتی اقدام به توزیع غذا نموده و 2 مرکز طبخ نیز با مشکلاتی در توزیع مناسب غذا همراه بودند.


 

 

  • گروه خبری :
  • گروه خبری : 105846
کلمات کلیدی
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست