×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1403/03/08 - 14:37
  • بازدید : 95
  • تعداد بازدید : 91
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افزایش خطر ابتلا به سرطان با مصرف نمک‌های رنگی

رییس گروه تغذیه معاونت بهداشت توصیه کرد برای تامین ید مورد نیاز بدن از نمک یددار تصفیه شده به مقدار کم و با شرایط نگهداری مناسب استفاده شود

رییس گروه تغذیه معاونت بهداشت نیز با اشاره به  نیاز مادران  باردار به دریافت کافی ید توصیه کرد مادرانی که تصمیم به بارداری دارند و خانمها در دوران بارداری و شیردهی  با مراجعه به مراکزخدمات جامع سلامت و پایگاه‌های سلامت از مراقبت‌های ارایه شده توسط پزشک، مراقب سلامت و کارشناسان تغذیه بهره مند شوند و مکمل‌های مناسب و مورد نیاز را دریافت کنند.

فرشته فزونی با اشاره به تبلیغات نادرست در مورد نمک دریا (تصفیه نشده و فاقد ید)، سنگ نمک و نمک‌های رنگی گفت مصرف این نمک‌ها  بعلت داشتن فلزات سنگین و آلودگی با آلاینده‌های شیمیایی بسیار مضر بوده و با خطر ایجاد سرطان همراه هستند.

 به گفته وی نمک یددار تصفیه شده فاقد هرگونه ناخالصی است و مصرف نمک ید دار در حد توصیـه شده برای تمام افراد جامعــه ضروری است و عارضـه جانبی ندارد.

فزونی تاکید کرد بیماران مبتلا به بیماریهای قلبی عروقی، کلیوی و یا سایر بیماران مقدار مصرف روزانه نمک خود را طبق نظر پزشک معالج و مشاور تغذیه تنظیم کنند.

رییس گروه تغذیه معاونت بهداشت توصیه کرد برای تامین ید مورد نیاز بدن از نمک یددار تصفیه شده به مقدار کم و با شرایط نگهداری مناسب استفاده شود

 وی تاکید کرد برای پایدار ماندن ید باید نمک را در ظروف در بسته و تیره و دوراز نور نگهداری  کرد و آن را درانتهای پخت به غذا اضافه نمود. همچنین .هنگام خرید نمک یددار تصفیه شده، دارای بسته بندی مناسب، پروانه ساخت،  تاریخ تولید و انقضا انتخاب گردد.

به گفته این کارشناس تغذیه طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی، حداکثر مقدار مصرف روزانه نمک در افراد زیر 50 سال سالم کمتر از پنج گرم  و در  افراد بالای50 سال، کودکان و  بیماران  قلبی وعروقی ، فشار خون بالا و.... روزانه کمتر از 3 گرم  می‌باشد. این میزان نمک شامل نمک‌های پنهان در غذا مانند نان، پنیر و سایر انواع مواد غذایی هم می شود.

  • گروه خبری : معاونت
  • کد خبر : 143026
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست