×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1404/02/15 - 14:45
  • بازدید : 115
  • تعداد بازدید : 99
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
آیین تکریم و معارفه معاونت بهداشت برگزار شد

آیین تکریم و معارفه معاون بهداشت دانشگاه با حضور رییس دانشگاه، اعضای هیئت رییسه ، نمایندگان وزارت بهداشت، مدیران و روسای مراکز و شبکه های بهداشت 15 اردیبهشت ماه در تالار امام علی(ع) برگزار شد.

آیین تکریم و معارفه معاون بهداشت دانشگاه با حضور رییس دانشگاه، اعضای هیئت رییسه ، نمایندگان وزارت بهداشت، مدیران و روسای مراکز و شبکه های بهداشت 15 اردیبهشت ماه در تالار امام علی(ع) برگزار شد.

دکتر محمداسماعیل قیداری رییس دانشگاه در این مراسم ضمن تقدیر از تلاش‌های حوزه بهداشت با اشاره به اهمیت این حوزه گفت: بهداشت رسالت حاکمیت است و تامین سلامت در اولویت‌ترین وظیفه یک حکومت در برابر مردم است.

 

وی با بیان اینکه بهداشت نماد عدالت است، زندگی با شادی و بدون معلولیت را حقی برشمرد که خداوند به بشر ارزانی داشته است.

 

دکتر قیداری نظام ارایه خدمات بهداشتی را یکی از عرصه هایی برشمرد که از ابتدای انقلاب تاکنون پیشرفت‌های شایان توجهی کرده و به ارایه خدمات بهینه به مردم پرداخته است.

 

رییس دانشگاه با اشاره به گستره و تنوع خدمات در حوزه بهداشت یادآور شد که هم اکنون 181 نوع خدمت در این حوزه به مردم ارایه می‌شود.

 

وی با اشاره به سختی کار در این حوزه یادآور شد: با توجه به گستره جمعیتی و جغرافیایی تحت پوشش، دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی بزرگترین دانشگاه علوم پزشکی کشور محسوب می شود.

 

وی مرکز بهداشت شمال تهران را با بیش از دو میلیون نفر جمعیت بزرگترین مرکز بهداشت کشور عنوان کرد.

 

به گفته وی یک عرصه بزرگ پیچیده شهری و روستایی و مناطق کم برخوردار، تحت پوشش خدمات بهداشتی این دانشگاه قرار دارد.

 

دکتر قیداری افزود: باید عالمانه و متعهدانه و با استفاده از خردجمعی کار کنیم  و دستاوردهای افتخارآمیزی که تاکنون حاصل شده است را مترقی‌تر کنیم، به نحوی که برند دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی را با کمک خادمان و عالمان موجود در دانشگاه به جایگاه واقعی و در شان این دانشگاه برسانیم.

 

رییس دانشگاه رسالت خود را جامع و مبتنی بر تمام حوزه های آموزش، بهداشت، درمان، پژوهش برشمرد.

 

وی خواستار طراحی یک کار برنامه‌ریزی شده، عالمانه، مدبرانه و متعهدانه برای تیم بهداشت از سوی از دکتر هاشمی شد که مسئولیت این عرصه مهم را پذیرفته است.

 

رییس دانشگاه در ادامه از تلاش، خدمات و مسئولیت پذیری دکتر سهرابی به ویژه در دوران سخت کرونا تقدیر کرد و تاکید کرد که حتما از دانش و تجربه وی همچنان بهره مند می‌شویم.

 

دکتر قیداری با اشاره به تاکید دولت نسبت به پزشکی خانواده، دکتر هاشمی نظری را فردی علاقه‌مند به مردم، متعهد و مجرب برشمرد و ابراز امیدواری کرد که در این راستا بتواند گام‌های موثری برای بهداشت و جامعه بردارد.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: در حوزه بهداشت رسالت، سلامت مردم است و در سلامت مردم معنای سیاسی و جناحی ندارد و عملکرد افراد ملاک انتخاب آنان است.

 

دکتر قیداری تاکید کرد که ساختار پزشکی خانواده با همکاری معاونت‌های درمان و توسعه دانشگاه به سرعت تعیین و طراحی شود.

 

رییس دانشگاه خاطرنشان کرد: در پزشکی خانواده که تکلیف قانونگذار و تاکید رییس جمهور و حاکمیت است باید بتوانیم به خوبی عمل کنیم  و وظیفه ما عمل به این رسالت و وظیفه قانونی است.

 

پاسخگویی به نظرات همکاران، مشارکت کارکنان، بارش افکار و توجه به نظرات و پیشنهادهای کارکنان از دیگر توصیه های رییس دانشگاه در این مراسم بود.

 

دکتر محمد اسماعیل قیداری رییس دانشگاه در خاتمه سخنان خود از تلاش دکتر سهرابی تقدیر کرد و برای دکتر هاشمی نظری در انجام امور محوله آرزوی توفیق کرد

 

دکتر سیدسعید هاشمی نظری معاون بهداشت دانشگاه ضمن تقدیر از حسن اعتماد ریاست دانشگاه و تلاش‌های دکتر سهرابی در دوران تصدی مسئولیت ابراز امیداوری کرد با حمایت مسئولان دانشگاه و کمک فنی و تخصصی تیم معاونت بهداشت و اساتید دانشکده بهداشت و سایر دانشکده‌ها منشا خیر و برکت و خدمات بهینه برای مردم استان و شهر تهران باشیم.

وی ارایه خدمت در حوزه بهداشت را مصداق آیه هشت سوره زلزال برشمرد که هرآنچه در این حوزه انجام شود نتیجه آن را آیندگان خواهند دید و ابراز امیدواری که خدمات بسیار خوبی که تاکنون انجام شده است را بتواند ادامه دهد.

 

وی لازمه این امر را همکاری حوزه بهداشت و دانشکده های بهداشت و پزشکی و ... برشمرد تا با ایجاد اتاق فکر در حوزه بهداشت اقدامات موثری صورت گیرد.

 

دکتر هاشمی با بیان این که پیشگیری بهتر از درمان است یادآور شد که این دو موضوع از هم جدا نیستند و به سطوح مختلف پیشگیری اشاره کرد که پنج سطح است و در کشور ما سه سطح آن اجرا می‌شود.

 

به گفته وی تمام کارها در دانشگاه برای دستیابی به ارتقای سلامت جامعه انجام می‌شود و رسیدن به این هدف از مسیر پیشگیری میسر است اما تشخیص و درمان زودرس بیماری نیز در ادامه این سطوح است.

 

معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به این که خدمات درمانی پرهزینه و دارای فوریت هستند بر لزوم ایجاد تعادل مناسب بین پیشگیری و درمان تاکید کرد.

 

وی خاطر خاطرنشان کرد: هر چه در پیشگیری سرمایه گذاری کنیم هزینه‌های درمان در آینده کمتر می‌شود.

 

به گفته وی اگر سلامت در قله هرم باشد پیشگیری در سطح پایین این هرم قرار دارد و هرچه خدمات پیشگیرانه افزایش یابد سلامت تقویت می‌شود.

 

وی با اشاره به شناسایی ریسک فاکتورهای بیماری های غیرواگیر در حوزه بهداشت و سعی برای کاهش آن‌ها، یادآور شد: در سطح پایه پیشگیری باید کاری کنیم که مردم جامعه، سبک زندگی سالم نظیر فعالیت، تغذیه و ... را در نظر داشته باشند تا از بروز این بیماری‌ها و در نتیجه بروز و شیوع بیماری‌ها جلوگیری کنیم.

 

دکتر هاشمی در خاتمه سخنان خود ضمن تقدیر از خدمات دکتر سهرابی و همکاران حوزه معاونت بهداشت ابراز امیدواری کرد که با مشاوره وی و همکاری همکاران حوزه بهداشت و سایر معاونت‌ها بتوانیم خدمات موثرتری را ارایه دهیم.

 

دکتر محمدرضا سهرابی معاون سابق بهداشت دانشگاه ضمن تقدیر از حمایت مسئولان دانشگاه و همکاری کارکنان حوزه بهداشت و سایر حوزه‌ها در دوران تصدی مسئولیت تقدیر کرد.

 

وی با اشاره به تاثیر بسیار بالای خدمات در حوزه بهداشت اقدامات و دستاوردهای صورت گرفته را مرهون تلاش همکاران برشمرد.

 

وی ضمن تقدیر از  تلاش همکاران، برای آنان آرزوی سلامت و بالاترین سطح رفاه جسمی، روحی، روانی و اجتماعی کرد.

 

وی کار در حوزه بهداشت را دشوار برشمرد و برای دکتر هاشمی نظری در انجام امور محوله آرزوی توفیق کرد.

 

دکتر سهرابی با اشاره به تجربیات مدیریتی خود در این حوزه، ماموریت محوری، انجام کار پویا و طبق برنامه، اخلاق مداری، احترام و توجه به کرامت انسانی همکاران، جامعه محوری، راه اندازی خانه‌های مشارکت مردم در سلامت، توجه به پایشها و پیاده سازی روش‌های علمی را از جمله این تجارب برشمرد.

 

این استاد دانشگاه ضمن تقدیر از معاونان پیشین به ابعاد فردی و سازمانی مدیریت اشاره کرد و یادآور شد: معاونان پیشین جاده بهداشت را ساختنند و به ما واگذار کردند و ما نیز تلاش کردیم که در این راستا اثرگذار باشیم.

 

به گفته وی مدیر خوب باید تهدیدها را به فرصت تبدیل کند و نام نیک از خود برجا گذارد.

 

وی انجام 52 پروژه عمرانی، بازسازی تعداد زیادی از خانه های بهداشت، راه اندازی خانه های مشارکت مردم در سلامت، راه اندازی پنج مرکز بهداشت بین الملل در شمیرانات، راه اندازی دو پایگاه دیده ور سلامت و تراز مالی خوب معاونت بهداشت را برخی از اقدامات و دستاوردهای این معاونت در طول سه و نیم سال گذشته برشمرد.

 

دکتر سهرابی در خاتمه سخنان خود ضمن تقدیر از زحمات تمامی همکاران حوزه معاونت بهداشت و حمایت سایر حوزه های دانشگاه برای دکتر هاشمی نظری در اجرای مسئولیت محوله آرزوی توفیق کرد و یادآور شد که آماده کمک و مشاور در امور است.

 

 

 

مشاهده متن خبر در سایت دانشگاه 

مشاهده گالری تصاویر 

 

 

 

 

 

  • گروه خبری : معاونت
  • کد خبر : 155509
کلید واژه

تصویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست