×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1394/09/29 - 14:26
  • بازدید : 1023
  • تعداد بازدید : 8
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
آموزش همگانی تغذیه با هدف کاهش مصرف قند، نمک و چربی / اجرای بسیج ملی تغذیه از 29 آذرماه

آموزش همگانی تغذیه با هدف کاهش مصرف قند، نمک و چربی / اجرای بسیج ملی تغذیه از 29 آذرماه

بسیج ملی اطلاع رسانی و آموزش همگانی تغذیه با هدف کاهش مصرف قند، نمک و چربی برگزار می شود.

بسیج ملی اطلاع رسانی و آموزش همگانی تغذیه با هدف کاهش مصرف قند، نمک و چربی برگزار می شود.

دکتر عرشی معاون بهداشتی دانشگاه با اعلام این خبر گفت این برنامه از 29 آذر لغایت 13 دی ماه به مدت دو هفته درسراسرکشور اجرا می شود

وی هدف از بسیج تغذیه را اصلاح الگوی تغذیه ای با محوریت کاهش مصرف قند، نمک و چربی عنوان کرد و گفت تغذیه ناسالم و مصرف بی رویه فست فودها و غذاهای چرب و سرخ شده، بیشترین علت بروز اضافه وزن و چاقی است که موجب شیوع بیماری های غیرواگیر نظیر بیماری های قلبی، عروقی، برخی سرطان ها و دیابت شده است. دکتر عرشی با اشاره به مطالعات سبدغذایی مطلوب که در سال 1391 انجام شد، تاکید کرد براساس سبدمطلوب غذایی، مصرف روزانه 35 گرم روغن و چربی توصیه شده است؛ در حالی که در کشور ما سرانه مصرف 46 گرم است. وی افزود متوسط مصرف نمک درکشور8/10 گرم می باشد که بیش از 2 برابر مقدار توصیه شده سازمان جهانی بهداشت است . همچنین متوسط مصرف قندوشکر روزانه 66 گرم است که بسیاربیشتر از توصیه سازمان جهانی بهداشت است.

وی خاطر نشان کرد در حال حاضر در کشور ما روند بیماریهای غیر واگیر هشدار دهنده است. بیماری های قلبی عروقی علت اصلی مرگ افرادبالای 30سال است، شیوع دیابت درحدود 10% گزارش شده است و حدود 50% زنان و 39% مردان 15تا 64ساله درکشوردچاراضافه وزن و چاقی هستند؛ بنابراین برنامه ریزی در جهت فرهنگ سازی و آموزش همگانی تغذیه صحیح به منظور پیشگیری از بیماری های غیر واگیر حائز اهمیت است.

معاون بهداشتی دانشگاه با اشاره به هماهنگی های انجام شده برای اجرای بسیج ملی تغذیه گفت بسته های آموزشی در قالب 21 پیام اصلی و تعداد زیادی پیام فرعی جهت اطلاع رسانی توسط  وزارت بهداشت آماده شده است که باهمکاری معاونت های امور دانشجویی، غذا و دارو و ادارات و سازمان های  برون بخش به صورت گسترده در اختیار مردم قرار داده خواهدشد .

وی اطلاع رسانی در قالب برگزاری جلسات آموزشی، همایش، جشنواره های غذای سالم، ارسال پیامک، نصب پلاکارد، توزیع رسانه و ... در مناطق مختلف تحت پوشش را از برنامه های اجرایی بسیج تغذیه برشمرد و گفت علاوه بر جلسات آموزشی که درمهدکودک ها، مدارس، دانشگاهها، ادارات، سازمان ها و نهادها کارخانجات،آموزشگاه های اصناف و... برگزار می شود،. همایشی برای کارشناسان تغذیه شاغل دربهزیستی استان تهران پیش بینی شده است که توسط معاونت های بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران و ایران برگزار خواهد شد. همچنین توزیع رسانه های آموزشی در سامانه اتوبوس رانی، میادین میوه و تره بار و...  از دیگر برنامه های معاونت بهداشتی برای آگاهی دادن به آحاد جامعه است که با هماهنگی سازمان های ذیربط انجام خواهدشد.

دکتر عرشی اظهار امیدواری کرد با آموزش و اطلاع رسانی، الگوی تغذیه سالم در اختیار مردم قرار گیرد و بروز بیماری های غیر واگیر در کشور کاهش یابد.

گفتنی است رسانه ها و بسته های آموزشی ویژه بسیج ملی کاهش مصرف قند، نمک و چربی بر روی سایت معاونت بهداشتی قابل مشاهده و دانلود می باشد.

  • گروه خبری : معاونت
  • کد خبر : 26856
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست