×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1401/03/07 - 21:06
  • بازدید : 111
  • تعداد بازدیدکننده : 108
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت تشکیل شد.

اولین جلسه قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت به ریاست دکتر زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تشکیل شد.

اولین جلسه قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت به ریاست دکتر زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی , و با حضور ججت الاسلام ابوترابی امام جمعه شهرتهران تشکیل شد.

در این جلسه که در راستای اجرای پیاده‌ سازی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تشکیل شد دکتر زالی به عنوان رییس قرارگاه ، دکتر سهرابی معاون بهداشتی ودبیر قرارگاه ،حجت الاسلام ابوترابی امام جمعه شهرتهران، سرهنگ پاسدار درویش زاده سرپرست بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ ، نماینده بیمه سلامت استان تهران، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مشاورین و معاونین ،روابط عمومی ،مدیرگروه و کارشناس گروه جمعیت و خانواده معاونت اموربهداشتی حضور داشتند.

دکتر زالی، رئیس قرارگاه تعالی سلامت  جوانی جمعیت با اشاره به این که  پدیده سالمندی پیش رو یک ابرچالش و سونامی می باشد گفت: از سال 95 تا99 ما شاهد بیشترین کاهش نرخ موالید بوده ایم و این اتفاق ضربه جبران ناپذیری به ساختارجمعیت کشور وارد خواهد کرد.  وی نرخ باروری کلی زنان را 2.1 عنوان کرد  که  از حد جایگزینی  پایین تراست.

دکتر زالی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در اردیبهشت سال93 در مورد سیاست های کلی جمعیت، اسناد بالادستی  و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت که در سال گذشته توسط رییس جمهور ابلاغ شد، تاکید کرد اقدامات جدی برای اصلاح وضعیت موجود جمعیت باید انجام داد.

وی تاکید کرد با توجه به گستره جمعیت تحت پوشش این دانشگاه،  هرحرکت و اقدامی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می‌تواند به یک الگوی ملی تبدیل شود.

حجت الاسلام ابوترابی، امام جمعه تهران نیز بسته شدن پنجره جمعیتی را بسیار تهدید کننده عنوان کرد و گفت با دیدگاه عالمانه و تحلیل عملی عوامل موثر بر شرایط موجود می توانیم الویت های این کار را تبیین کنیم. وی بر لزوم استفاده از تجارب کشورهایی که به اصلاح ساختارجمعیت خود پرداخته و در این کارموفق بوده اند تاکید کرد.  

 دکتر سهرابی معاون بهداشتی دانشگاه نیز به  ارائه آمار و ارقام موجود در زمینه شاحص‌های جمعیت و باروری  در دهه های اخیر پرداخت و درباره  چالش های موجود درکشور در زمینه عدم تمایل و  تاخیر درفرزندآوری، تاخیر در ازدواج و افزایش سن ازدواج  و  افزایش طلاق توضیح داد.

 دبیرقرارگاه جمعیت به  تاریخچه تصویب قانون  تعالی خانواده و جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت با توجه به وجود خانه های مشارکت مردم درسلامت در دانشگاه می‌توان با مشارکت مردم و همکاری های بین بخشی همچنین بررسی عوامل اجتماعی موثر برسلامت شاهد ارتقا برنامه جوانی جمعیت باشیم . این جلسه مصوباتی داشت و وظایف معاونت‌ها در اجرای قانون مشخص شد.

برگزاری دومین کمیته بهداشت ذیل قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت

دومین کمیته بهداشت ذیل کارگروه تعالی سلامت و جوانی جمعیت  نیز اول خراد با حضور دکتر سهرابی دبیر و جانشین قرارگاه و رییس کمیته بهداشت معاونت بهداشت ، دکتر جانبازی مشاور و معاون اجرایی معاونت بهداشت ،نماینده طب ایرانی  و جمعی از مدیران و روسای گروه هاو کارشناسان معاونت برگزار گردید.

در این نشست دکتر اهدایی وند مدیرگروه جمعیت و خانواده مفادمصوب شده در قانون را که مرتبط با شرح وظایف و اختیارات معاونت می باشد را بیان کرد.

دکتر جانبازی معاون اجرایی نیز بر لزوم تشکیل اتاق فکر و ارائه آموزش و مشاوره های مبتنی برفرزندآوری  تاکید کرد.

 

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار 99
  • گروه خبری : 117079
کلمات کلیدی
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست