انجام بیش از 22 هزار مورد بازدید از ابتدای طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان
با تشدید نظارت های بهداشتی در برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان بیش از 22 هزار بازدید از مراکز تهیه،توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی،بین راهی و مراکز اقامتی از 11 لغایت 24 اسفند صورت گرفته است

بر اساس اعلام گروه سلامت محیط معاونت بهداشت در این مدت تعداد 981 شیرینی فروشی وکارگاه قنادی و تولید اختصاصی زولبیا و بامیه، 606 مرکز تهیه و عرضه آش وحلیم و 899 مسجد و اماکن متبرکه مورد بازدید قرار گرفته است.
همچنین 533 مورد بازرسی مشترک با سایر دستگاه ها و سازمان ها و اصناف انجام شده است .
بازدید از 172 سامانه های آبرسانی، تهیه504 مورد نمونه میکروبی از آب آشامیدنی و هفت هزارو 5 مورد کلرسنجی از دیگرفعالیتهای بازرسان بهداشت محیط برای کنترل سلامت آب بوده است.
براساس این گزارش در این بازدیدها هشت هزار و 932 اخطار جهت مراکز و اماکن دارای نقص بهداشتی صادر شده است که322 مورد از این مراکز به علت تخلف از قوانین ومقررات بهداشتی به مراجع قضایی معرفی و از این تعداد 120 واحد پلمب شدند. همچنین 395 کیلو گرم موادغذایی فاسد، فاقد مشخصات بهداشتی، غیرمجاز و تاریخ مصرف گذشته کشف و از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.