×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1404/04/04 - 10:46
  • بازدید : 42
  • تعداد بازدید : 40
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

قدردانی معاون اول رئیس‌جمهور از تلاش های کادر سلامت/ مردم از بخش سلامت راضی بودند

معاون اول رئیس‌جمهور با قدردانی از زحمات و تلاش‌های کادر سلامت کشور پس از تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور، تاکید کرد: عملکرد خوب و موفقیت‌آمیز بخش درمان کشور به تجارب ۸ سال دفاع مقدس و دوران شیوع کرونا باز می‌گردد و این بخش همواره برای دولت از اولویت خاصی برخوردار بوده است.

 

بنا بر اعلام  وبدا  دکتر محمدرضا عارف روز سه‌شنبه  سوم تیرماه در نشستی با معاونان و مدیران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه بخش سلامت و کادر درمان یکی از بخش‌هایی بود که حضور بسیار موثر و نقش‌آفرین پس از تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور داشت، از وزارت بهداشت و کادر درمانی کشور که با صلابت و آرامش به مردم و مصدومین خدمت‌رسانی کردند، قدردانی کرد و گفت: با وجود برخی کمبودها و مشکلات، بخش سلامت به خوبی به مردم خدمات ارائه کرد و مردم از این بخش راضی بودند.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه نباید اینگونه تصور شود که کار تمام شده است، بلکه با حضور بیشتر در صحنه، آمادگی مقابله با عوامل رژیم پوشالی صهیونیست را در داخل کشور را داشته باشیم، تصریح کرد: بخش سلامت، درمان و دارویی خدمات خوبی به مجروحان و مصدومان حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی ارائه کرد و به دلیل اطمینانی که از این بخش داشتیم نهادهای نظارتی نیازی به حضور در این بخش‌ها نداشتند.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید 

 

 

  • گروه خبری : معاونت
  • کد خبر : 157786
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست