×
اطلاعات "Enter"فشار دادن
نظرسنجی
مراجعین
سؤالات متداول
اطلاعات کسب و کارها
معاونت بهداشت
درباره معاونت
معاون بهداشت
معاون فنی
معاون اجرایی
واحدهای فنی و تخصصی
مدیریت شبکه های بهداشتی درمانی
مدیریت پیشگیری و مبارزه با بیماری ها
مدیریت سلامت جمعیت و خانواده
گروه آموزش و ارتقای سلامت
گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد
گروه سلامت محیط
گروه سلامت کار
گروه سلامت دهان و دندان
گروه سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس
گروه تغذیه و امور دارویی
واحد HSR
گروه برنامه ریزی، آمار، پایش و ارزیابی عملکرد
گروه مدیریت و کاهش خطر بلایا
گروه جوانی جمعیت
واحد اجرایی و پشتیبانی
واحد امور اداری
واحد امور مالی
فن آوری اطلاعات
روابط عمومی
برنامه سلامت خانواده
فرم پایش عام
نمایش فرم پایش عام
دستورالعمل های برنامه
فرم بیماری ها
ارتباط با ما
صفحه اصلی
دستورالعمل های معاونت بهداشت
nutrition&pharmaciutial
Nutrition
فایل ها
آداب تغذیه ای در ماه رمضان
استفاده از ظروف مسی- 97
برنامه حمایت تغذیه ای کودکان و مادران باردار با مشارکت خیرین
بسته آموزشی پزشک 1400
بسته اموزشی مراقب سلامت 1400
بسته آموزشی مراقبتهای تغذیه ای در بیماری سل
بسته خدمتی تغذیه 1400
تجویز ویتامین د هزار واحدی در مادران باردار
تغذیه سالمندان-دفتر بهبود تغذیه جامعه
تغذیه و سلامت جوانان
توصیه های تغذیه ای جهت مقابله با کاهش قدرت خرید اقلام غذایی- 97
توصیه های تغذیه ای در بیماری
توصیه هایی تغذیه ای طب ایرانی برای پیشگیری و کنترل بیماری کووید19
دستور العمل کشوری مکمل یاری با مگادوز ویتامین د در جوانان-95
دستورالعمل اسید فولیک- ویتامین د و یدوفولیک بارداری-95
دستورالعمل اندازه گیری وزن و قد
دستورالعمل آهن کودکان
دستورالعمل پیشگیری و کنترل آسیب های تغذیه ای ناشی از سیل
دستورالعمل کشوری پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید
دستورالعمل کشوری مکمل یاری با ویتامین د در گروه های سنی
دستورالعمل مکمل یاری با آد یا مولتی ویتامین زیر دوسال- سال 93
دستورالعمل مکمل یاری با ویتامین د
دستورالعمل مکمل یاری میانسالان و سالمندان با مگادوز ویتامین د-93
دستورالعمل ویتامین د در بارداری-95
راهنمای اندازه گیری های تن سنجی
راهنمای پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی ویزه بهورز و مراقب سلامت.docx
راهنمای پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی ویژه کارشناس تغذیه آخرین ورژن
راهنمای مراقبت و کنترل وزن کودکان زیر پنج سال ویژه کارشناس 27-5-99تغذیه
راهنمای مراقبت و کنترل وزن کودکان زیر پنج سال ویژه مراقب سلامت و بهورز27-5-99
راهنمای ملی مدیریت تغذیه در بحران
روش های کاهش آرسنیک در برنج
کتاب تغذیه تکمیلی
کتاب تغذیه و سلامت سالمندان ویژه کارشناسان تغذیه
کتاب رهنمود های غذایی - جدید
مجموعه آموزش تغذیه ویژه طلاب-97
مدیریت تغذیه ای تجمعات انبوه- اربعین1401
مدیریت تغذیه ای در کودکان و نوجوانان مبتلا به کووید-19
نمک کم سدیم-97
نمک های طبیعی و شیمیایی
بسته آموزشی کارشناسان تغذیه 1400
پایگاه تغذیه سالم 1402
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست