×
اطلاعات "Enter"فشار دادن
نظرسنجی
مراجعین
سؤالات متداول
اطلاعات کسب و کارها
معاونت بهداشت
درباره معاونت
معاون بهداشت
معاون فنی
معاون اجرایی
واحدهای فنی و تخصصی
مدیریت شبکه های بهداشتی درمانی
مدیریت پیشگیری و مبارزه با بیماری ها
مدیریت سلامت جمعیت و خانواده
گروه آموزش و ارتقای سلامت
گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد
گروه سلامت محیط
گروه سلامت کار
گروه سلامت دهان و دندان
گروه سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس
گروه تغذیه و امور دارویی
واحد HSR
گروه برنامه ریزی، آمار، پایش و ارزیابی عملکرد
گروه مدیریت و کاهش خطر بلایا
گروه جوانی جمعیت
واحد اجرایی و پشتیبانی
واحد امور اداری
واحد امور مالی
فن آوری اطلاعات
روابط عمومی
برنامه سلامت خانواده
فرم پایش عام
نمایش فرم پایش عام
دستورالعمل های برنامه
فرم بیماری ها
ارتباط با ما
صفحه اصلی
دستورالعمل های معاونت بهداشت
environmental health
بهداشت موادغذایی و اماکن عمومی
فایل ها
آئین نامه مقررات بهداشتی وسایط نقلیه حمل و نقل مواد غذایی
دستور العمل نحوه صدور مجوز جهت حمل و نقل مواد غذایی
دستور العمل اجرایی پایش کمبود ید
دستورالعمل اجرائی تفاهم نامه همکاری مشترک ساخت توالت بهداشتی
دستورالعمل صدور شناسه نظارت مشاغل خانگی
دستورالعمل طغیان بیماریهای منتقله از غذا
دستورالعمل کنترل سلامت غذا و تعادل ترکیب غذایی در واحد های غذا خوری دستگاه های اجرایی
راهنمای آموزشی دستور العمل پایش و نظارت در برنامه ابتکارات جامعه محور
راهنمای آموزشی مدل توانمندسازی جوامع روستایی
راهنمای بازرسی بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی
راهنمای بهداشت محیط صنوف مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی
قانون تعزیرات حکومتی امور بهداشتی و درمانی
قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی
قانون نظام صنفی
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست