×
اطلاعات "Enter"فشار دادن
نظرسنجی
مراجعین
سؤالات متداول
اطلاعات کسب و کارها
معاونت بهداشت
درباره معاونت
معاون بهداشت
معاون فنی
معاون اجرایی
واحدهای فنی و تخصصی
مدیریت شبکه های بهداشتی درمانی
مدیریت پیشگیری و مبارزه با بیماری ها
مدیریت سلامت جمعیت و خانواده
گروه آموزش و ارتقای سلامت
گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد
گروه سلامت محیط
گروه سلامت کار
گروه سلامت دهان و دندان
گروه سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس
گروه تغذیه و امور دارویی
واحد HSR
گروه برنامه ریزی، آمار، پایش و ارزیابی عملکرد
گروه مدیریت و کاهش خطر بلایا
گروه جوانی جمعیت
واحد اجرایی و پشتیبانی
واحد امور اداری
واحد امور مالی
فن آوری اطلاعات
روابط عمومی
برنامه سلامت خانواده
فرم پایش عام
نمایش فرم پایش عام
دستورالعمل های برنامه
فرم بیماری ها
ارتباط با ما
صفحه اصلی
مطالب آموزشی معاونت بهداشت
گروه تغذیه و امور دارویی
تغذیه
پمفلت های آموزشی
فایل ها
احیای غذای سنتی و بومی-93
اصلاح الگوی مصرف غذایی-95
اضافه وزن و چاقی و مشکلات بارداری-93
اهمیت کاهش مصرف نمک در سلامت کودکان -95
پیشگیری و کنترل دیابت با انتخاب صحیح مواد غذایی
تغذیه و بیماریهای قلبی عروقی-93
تغذیه و پیشگیری از سرطان-93
تهیه و انتخاب غذای سالم در خارج از منزل-94
چطور میوه و سبزی بیشتری مصرف کنیم- 95
دیابت را بشناسیم و مهارش کنیم-95
دانش آموز سالم با میان وعده کم نمک و کم روغن-96
راهنمای تغذیه سالم 95
راهنمای خرید مواد غذایی کاهش وزن 93
طعم تندرستی با انواع رنگارنگ میوه ها- 96
طعم تندرستی با کاهش قند-نمک وچربی- 96
غذاهای ارگانیک- 94
غذاهای کنسرو شده-94
فشارخون و تغذیه-94
کاهش مصرف روغن و چربی-95
کنترل وزن برای پیشگیری از دیابت95
میان وعده دانش آموزان95
میان وعده کم نمک-96
نشانگرهای رنگی تغذیه ای 95
نقش فیبر در سلامت-93
نقش نوشیدنیها در سلامت-93
نکاتی درباره نمک-96
نمک و فشارخون- 95
ویتامین د 97
تهیه و عرضه غذا-94
چگونه غذای سالمتری مصرف کنیم-94
فواید روغن کنجد-94
پیشگیری از اضافه وزن و چاقی
رژیم غذایی سالم
کاهش وزن
ورزش و پیاده روی
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست