×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1402/12/22 - 12:14
  • بازدید : 255
  • تعداد بازدید : 231
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

23 اسفند روز جهانی کارشناسان و متخصصان تغذیه

رییس گروه بهیود تغذیه جامعه معاونت بهداشت با گرامیداشت رو جهانی متخصصان تغذیه گفت:خدمات ارزشمند کارشناسان و متخصصین تغذیه یک زنجیره کلیدی دربخش مشاوره، پیشگیری و درمان بیماری ها محسوب می شود.

  وی با اشاره به این که دومین چهارشنبه ماه مارس (23 اسفند ماه سال جاری ) به عنوان «روز جهانی متخصصان تغذیه» نامگذاری شده است خاطر نشان کرد این روز  تاکیدی بر نقش ضروری رژیم غذایی صحیح در پیشگیری و درمان بیماری ها و ارتقاء سلامت است. 

وی خدمات ارزشمند کارشناسان و متخصصین تغذیه را یک زنجیره کلیدی دربخش مشاوره، پیشگیری و درمان بیماری ها  عنوان کرد و گفت نامگذاری این روز نشان‌دهنده نقش گسترده مشاورین تغذیه در تیم سلامت است 

فزونی یاداوری کرد سرمایه گذاری در تامین امنیت تغذیه ای همراه  با افزایش سطح سلامت آحاد جامعه و ترویج الگوی غذایی سالم در مقابل هزینه های بالای درمان و بازتوانی بسیار ارزشمند و قابل تامل است.

وی  تصریح کرد خوشبختانه با حضور کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت این امر  امکان پذیر شده است. 

رییس گروه تغذیه معاونت بهداشت اهداف برنامه بهبود تغذیه جامعه را شامل افزایش دسترسی خانواده ها به مراقبت های تغذیه در دوران بارداری و ازسنین کودکی تا سالمندی عنوان کرد که  با هدف پیشگیری و کنترل انواع سوء تغذیه، کنترل عوامل خطر تغذیه ای بیماری‌های غیر واگیر ، پیشگیری و کنترل کمبود ریزمغذیها ،  ارتقاء سواد تغذیه ای جامعه ارایه می‌شود.

به گفته فزونی خدمات مشاوره و مراقبت های تغذیه درمراکز خدمات جامع سلامت  غذایی بصورت رایگان  ارایه می‌شود.

همکاری با سازمان جهاد کشاورزی و ترویج باغچه های خانگی در مناطق روستایی ، برنامه های حمایت تغذیه ای کودکان زیر 5 سال مبتنی بر آزمون وسع و مادران باردار  با همکاری وزارت تعاون ، کار ورفاه اجتماعی ،  کمیته امداد امام خمینی (ره ) ، اجرای مداخلات تغذیه محور در مدارس، دانشگاه‌ها ، ادارات و مراکزجمعی و آموزش جامعه در راستای افزایش سواد تغذیه ای جامعه از دیگر اقداماتی است که به گفته رییس گروه تغذیه معاونت بهداشت با هدف  برقراری امنیت غذایی  توسط کارشناسان تغذیه در  سطوح ستادی و محیطی واحدهای تابعه در حال اجراست.

فزونی در خاتمه سخنان خود روز جهانی متخصصین تغذیه را به جامعه تغذیه دانان به ویژه کارشناسان تغذیه  مراکز و شبکه های بهداشت تبریک گفت و  از تلاش های خالصانه آنها در ارائه خدمات تغذیه و رژیم درمانی به جامعه تحت پوشش دانشگاه در راستای پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر قدردانی کرد.

وی ابراز امیدواری کرد با تلاش و همراهی کارشناسان تغذیه، مداخلات آموزشی درسطح جامعه افزایش یابد و با تقویت مشارکت تمامی بخش های توسعه و گسترش مداخلات جامعه محور  بهبود  وضعیت  تغذیه جامعه و سلامت روزافزون مردم عزیز کشورمان را شاهد باشیم .

  • گروه خبری : معاونت
  • کد خبر : 140026
کلید واژه

تصویر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست