×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1401/08/01 - 10:26
  • بازدید : 107
  • تعداد بازدیدکننده : 107
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کتاب " آنچه باید برای پیشگیری از زمین خوردن در دوران سالمندی بدانیم" تجدید چاپ شد

کتاب " آنچه باید برای پیشگیری از زمین خوردن در دوران سالمندی بدانیم" برای دومین بار در مهر ماه سال جاری به مناسبت هفته ملی سالمند منتشر شد.

کتاب " آنچه باید برای پیشگیری از زمین خوردن در دوران سالمندی بدانیم" برای دومین بار در مهر ماه سال جاری به مناسبت هفته ملی سالمند منتشر شد.

به گفته مهرگان امامی نائینی، رییس گروه سلامت خانواده و باروری و  یکی از مولفین، این کتاب دارای دو فصل است که در فصل اول عوامل خطر زمین خوردن در سالمندان و راهکارهای کاهش آن و در فصل دوم نحوه شناسایی سالمندان در معرض خطر زمین خوردن و آزمون های بالینی استاندارد بیان شده است.

رییس گروه سلامت خانواده و باروری معاونت بهداشت سالمندی را طبق تعریف سازمان جهانی بهداشت عبور از مرز60 سالگی  عنوان کرد و گفت بسیاری ازکشورهای پیشرفته طی چند دهه اخیر، تغییرات جمعیتی و افزایش سالمندان را تجربه کرده اند و به راهکارهای انطباق با این پدیده اندیشیده اند. کشورهای در حال رشد در مدت زمان کوتاه تری ناگزیرند این تحول را پذیرفته و درراستای انطباق با آن فعالیت کنند.

وی هدف سالمندی پویا افزایش طول عمر همراه با سلامتی و ارتقای کیفیت زندگی عنوان کرد و گفت  سالمندی دوران فرزانگی و خردمندی است. تجارب ارزنده سالمندان می تواند چراغ راه زندگی جوانان باشد. دوران سالمندی با تغییرات غیرقابل برگشتی که باعث کاهش قوای جسمی وروحی می شود همراه است، اگر چه این تغییرات اغلب اجتناب ناپذیر است ولی می توان تا حدودی وقوع آن را به تعویق انداخت.

 امامی با اشاره به خطراتی که سالمندان را تهدید می‌کندگفت متاسفانه یکی از مهمترین عوامل خطری که سلامت سالمندان را تهدید می کند زمین خوردن است که ممکن است موجب ناتوانی و مرگ شود.  بررسی ها نشان می‌دهد که حدود 25 تا 35 درصد سالمندان دچار زمین خوردن می شوند خیلی از سالمندان متعاقب زمین خوردن و صدمات ناشی از آن هیچ گاه به شرایط قبل باز نمی گردند.

وی با اشاره به افزایش جمعیت سالمندان خطر نشان کرد به دلیل افزایش جمعیت سالمندان در کشور توجه به نیاز های این گروه سنی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و با  با پیش بینی های به موقع و صحیح و اجرای برنامه های شیوه زندگی سالم و خودمراقبتی می توانیم توانایی افراد را در دوران سالمندی حفظ کنیم.

 به گفته وی  هدف از تالیف  این کتاب توانمند سازی مراقبین سلامت بهورزان سالمندان و مراقبان آنان برای شناسایی سالمندان درمعرض خطر زمین خوردن و آموزش چگونگی پیشگیری از آن تاست اما دانشجویان رشته های پزشکی وپیراپزشکی نیزمی‌توانند در کنار آموزش های خود از این کتاب بهره مند شوند.

این کتاب توسط مهرگان امامی نایینی، مهشید غنچه و اعظم دمیرچی لو کارشناسان گروه سلامت باروری و خانواده معاونت بهداشتی  با همکاری دکتر فرناز اهدایی وند  مدیر گروه و زیر نظر دکتر ایاد بهادری منفرد و دکتر شهریار جانبازی در سال 1399 در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  تالیف شده است.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار 99
  • گروه خبری : 121946
کلمات کلیدی
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست