• تاریخ انتشار : 1401/06/28 - 20:46

کمیته دانشگاهی پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید

کمیته دانشگاهی پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید( IDD) توسط گروه تغذیه و امور دارویی به عنوان دبیرخانه کمیته تشکیل شد.

کمیته دانشگاهی پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید IDD توسط گروه تغذیه و امور دارویی به عنوان دبیرخانه کمیته با حضور نمایندگان معاونت غذا و دارو و گروه های ستادی در معاونت بهداشت تشکیل شد.

در این کمیته  بر نظارت از عطاری ها و جمع آوری نمک های فاقد ید و غیر استاندارد همچنین لزوم آموزش کارکنان و جامعه در زمینه  راههای پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید تاکید شد.

نحوه انتخاب و نگهداری نمک، مضرات مصرف نمک دریا (فاقد استاندارد) و کاهش مصرف نمک از طریق پورتال معاونت بهداشت و معاونت غذا و دارو، آموزش مراجعین در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت و هماهنگی با صدا و سیما به منظور اطلاع رسانی از دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه بود.

در ادامه هریک از گروه ها فعالیتهای قابل اجرا در حوزه کاری خود را در راستای حفظ شاخصهای برنامه از جمله جمع آوری نمکهای تقلبی در سطح عرضه به ویژه  عطاری های فاقد مجوز و برخورد با متخلفین توسط واحد بهداشت محیط و معاونت غذا و دارو را شرح دادند.

این جلسه در تاریخ 28 شهریور ماه  با حضور نمایندگان معاون غدا و دارو و بهورزی، سلامت محیط، بیماری‌های غیرواگیر و آموزش و ارتقای سلامت   در معاونت بهداشتی برگزار شد.

• گروه خبری : 120913