×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1403/09/20 - 12:55
  • بازدید : 126
  • تعداد بازدید : 79
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

کارگاه مدیریت سبز برگزار شد

معاون بهداشت دانشگاه در این نشست، ضمن بیان اهمیت مدیریت سبز در دنیای امروزی شرکت در این دوره را فرصتی ارزشمند برای آشنایی با مبانی و آخرین روش‌ها و استانداردهای مدیریت سبز عنوان کرد.

کارگاه «مدیریت سبز» به همت گروه آمار و تحلیل عملکردمعاونت بهداشت، با همکاری کارگروه بهره وری دانشگاه با رویکرد فرهنگ سازی و استقرار استانداردهای مدیریت سبز برگزار شد.

 

در این کارگاه مدیران، روسا و کارشناسان گروه های فنی و اداری معاونت بهداشت، اعضا کمیته مدیریت سبز و مدیران و معاونان مراکز و شبکه‌های بهداشت و درمان تابعه حضور داشتند.

 

معاون بهداشت دانشگاه در این نشست، ضمن بیان اهمیت مدیریت سبز در دنیای امروزی شرکت در این دوره را فرصتی ارزشمند برای آشنایی با مبانی و آخرین روش‌ها و استانداردهای مدیریت سبز عنوان کرد.

 

دکترمحمدرضا سهرابی اظهار کرد ارتقای سطح دانش و مهارت در این حوزه می تواند به بهبود عملکرد سازمان، افزایش بهره وری و کاهش هزینه‌ها کمک کند.

 

معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به تاثیر متقابل انسان و محیط زیست گفت رفتار ما  از عوامل تاثیر گذار بر سلامت است.  تجربه ثابت کرده هرگاه به محیط زیست دست‌اندازی کردیم اثرات و عوارض  آن را مشاهده کردیم.

 

وی با اشاره به بیماری‌های نوپدید و بازپدید از سندرم‌های حاد تنفسی سارس (SARS)، مرس (MERS)، آنفلوانزای پرندگان و کرونا به عنوان نمونه هایی از عوارض مداخلات  انسان در طبیعت نام برد و افزود تخریب جنگلها، محدود کردن زیست‌گاه‌های حیوانات و استفاده از آن‌ها به عنوان خوراک یا نگهداری در محیط زندگی باعث می‌شود بیماری‌هایی در جوامع انسانی بروز کند که یکی از آخرین نمونه‌ها همه‌گیری کرونا بود.

 

دکتر سهرابی  با بیان نقش انسان در ورود آلاینده‌ها به طبیعت و مصرف بی‌رویه منابع خاطرنشان‌کرد همه افراد  باید به اثرات متقابل انسان و محیط توجه کرده  و در حد توان از هدررفت منابع را محدود کنند.

 

وی رفتارهای حامی محیط زیست در واحدهای بهداشتی را الگویی مناسب برای مراجعین عنوان و تاکیدکرد از ظرفیت‌های حوزه بهداشت گستردگی شبکه های بهداشت و درمان و دسترسی به مردم حتی در دورترین نقاط در روستاهاست که می‌تواند به آموزش و ترویج  فرهنگ مدیریت سبز کمک کند.

معاون بهداشت دانشگاه با بیان اقدامات معاونت بهداشت در اجرای مدیریت سبز  لزوم گسترش این تفکر را یادآوری کرد وگفت در این حوزه نباید افق دید افراد محدود باشد و ضروری است در همه ابعاد و در همه جا از هدر رفت منابع جلوگیری کنیم.

 

وی اظهار امیدواری کرد با ارایه یک مدل قابل اجرا و عملیاتی و تکرار گام‌های کوچک و مستمر، معاونت بهداشت دانشگاه در زمره سازمان‌های سبز قرار گیرد .

 

مشاور رئیس دانشگاه در حوزه بهره وری نیز  با اشاره به اهمیت نهادینه شدن تفکر سبز در مجموعه دانشگاه گفت:نظام شبکه را مردمی ترین نهاد سلامت برشمرد و تعامل این حوزه را درآموزش و گسترش فرهنگ بهره‌ور و سبز اندیشیدن بسیار مهم  عنوان کرد.

 

مهندس معنوی ضرورت وجود یک برنامه منسجم، آموزش و توانمندسازی کارکنان و ارزیابی مستمر را یادآور شد  و گفت سبز اندیشیدن زمانی به فرهنگ تبدیل می شود  که همه مدیران و  کارکنان در آن مشارکت کنند و در همه فرآیندها جاری شود.

 

وی خاطر نشان کرد مدیریت سبز موضوع مهم و اولویتدار مجموعه دانشگاه است که خوشبختانه با اقبال خوبی روبرو بوده است.

 

دکتر حامد دهنوی معاون فنی گروه مدیریت بهره وری دانشگاه نیز با اشاره به اهمیت حوزه بهداشت و دستاوردهای به دست آمده  برای نهادینه شدن مدیریت سبز در دانشگاه اظهار امیدواری کرد.

در ادامه دکتر محمد حسن امامی رییس انجمن مدیریت سبز ایران مبانی گسترش نظام بهره وری سبز را آموزش داد .

 

این دوره آموزشی با حضور  دکتر سهرابی، معاون بهداشت دانشگاه، دکتر محمدی‌نیا، معاون فنی معاونت بهداشت، مهندس معنوی مشاور رئیس دانشگاه در حوزه بهره وری، دکتر حامد دهنوی معاون فنی کارگروه مدیریت بهره وری، دکتر حسن امامی نائب رئیس جامعه جهانی مدیریت سبز و رئیس انجمن مدیریت سبز ایران و جمعی از مسئولان و کارکنان حوزه بهداشت  در تاریخ 17 آذر ماه در سالن امام علی (ع) دانشگاه برگزار شد.

 

  • گروه خبری : معاونت
  • کد خبر : 150347
کلید واژه

تصویر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست