چند دسر خوش طعم تابستانی
دکتر رستگار، متخصص طب سنتی چند دسر و نوشیدنی خوش طعم و مفید را به جای مصرف نوشابهها و آب میوه های صنعتی توصیه کرد و خواص آن را توضیح داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دکتر صدیقه رستگار، متخصص طب سنتی برای روزهای گرم باقی مانده از سال چند نوشیدنی مفید را معرفی کرد که می تواند تشنگی و گرمای بدن را تسکین دهد. فالوده سیب، شربت سکنجبین و شربت آلو از جمله این نوشیدنیها هستند.
فالوده سیب
دکتر رستگار درباره خواص فالوده سیب گفت: فالوده سیب به ویژه در افراد افسرده مفرح و شادی بخش بوده و مقوی قلب است.
وی افزود این دسر خوشمزه باعث خنکی و تسکین گرمای بدن می شود و یک ترکیب عالی برای رفع یبوست است و در پاکسازی بدن از فضولات نقش بسزایی دارد.
طرز تهیه: یک کیلو سیب گلاب و یا سیب سرخ را با پوست رنده کرده و به آن یک لیوان عرق بیدمشک ، یک لیوان گلاب و یک استکان عسل طبیعی اضافه کنید . یک قاشق چایخوری تخم بالنگوی شیرازی را با آب شسته و بخیسانید. پس از افزایش حجم به مخلوط اضافه نمایید. فالوده آماده شده را در یخچال گذاشته و روزی یک لیوان از آنرا خنک میل کنید .
سکنجبین
کارشناس طب سنتی سکنجبین را یک شربت متعادل کننده مزاج و مولد خون لطیف عنوان کرد که باعث تسکین تشنگی می شود و در دفع صفرای اضافی بدن موثر است.
طرز تهیه آن را در ادامه بخوانید:
یک واحد سرکه انگور و چند شاخه نعناع را با شعله کم بجوشانید. بعد از ولرم شدن 2 واحد عسل به آن اضافه و هم بزنید. شربت را در یخچال قرار داده و روزانه 2 الی 3 قاشق را با یک لیوان آب مخلوط و میل نمایید.
شربت آلو
دکتر رستگار شربت آلو را به عنوان یک شربت مفید برای افراد گرم مزاج عنوان کرد که دارای مزاج سرد و تر بوده و باعث لینت شکم(روان شدن شکم ) تسکین تشنگی و تسکین سردرد میشود.
برای تهیه آلوی بخارا یا آلوی سیاه را شسته و در مقدار کافی آب بخیسانید. سپس آن را جوشانده تا کاملا پخته شود.
این شربت را صاف کرده، با کمی گلاب و عسل مخلوط و میل کنید.
نظر