• تاریخ انتشار : 1401/06/12 - 13:51

پیام تبریک معاون بهداشتی دانشگاه به مناسبت روز بهورز

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پیامی دوازدهم شهریور روزملی بهورز را تبریک گفت .

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پیامی دوازدهم شهریور ، روزملی بهورز را تبریک گفت .

دکتر محمدرضا  سهرابی  ضمن گرامیداشت روز بهورز گفت هرساله  فرصتی دست می‌دهدبه مناسبت روز بهورز  مروری بر دستاوردهای مهمترین نقطه قوت نظام سلامت، شبکه های بهداشت و درمان داشته باشیم و از تلاش بهورزان و مراقبین سلامت قدردانی کنیم .

وی با اشاره به نامگذاری دوازدهم شهریور ماه به عنوان روز ملی بهورز گفت  در سال 1363 وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی  با هدف تحقق یکی از اهداف مقدس انقلاب اسلامی مبنی بر خدمت رسانی هر چه بیشتر به ساکنین روستاها و دسترسی عادلانه  مناطق روستایی  به مراقبت ‌های بهداشتی اولیه ، خانه‌های بهداشت را تاسیس کرد  و جهت تامین کادر این خانه ها به تربیت افرادی همت گمارد که بهورز نام گرفتند .
دکتر سهرابی خاطر نشان کرد با تلاش بهورزان خدمات بهداشتی حتی  در دور افتاده‌ترین مناطق کشور در دسترس قرار گرفت و  ارتقای‌  قابل توجه شاخص‌های بهداشتی و بهبود چشمگیر  وضعیت سلامت و بهداشت مناطق روستایی را به دنبال داشت  به طوری که این موفقیت‌ها موجب شد بهورزان به عنوان نماد برجسته نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران در مجامع بین‌المللی شناخته شوند.

معاون بهداشتی دانشگاه با تاکید بر نقش موثر بهورزان و خانه‌های بهداشت در  دوران بحران اپیدمی کووید به ویژه در بسیج ملی مقابله باکرونا و پویش واکسیناسیون  گفت  بهورزان‌  همراه با مراقبین سلامت و  سایر نیروهای حوزه بهداشت  مسئولیتی سنگین  را عهده‌داربودند و  متعهدانه و با تلاش فراوان  سهم مهمی  در کنترل بیماری و کاهش بار مراجعات به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها داشتند.

وی با یادآوری این نکته که بهورزان  جامعه نگرترین دانش آموخته‌گان نظام سلامت  و عامل اصلی ارتقای سلامت  مناطق روستایی هستند گفت در حال حاضر  در محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی 194 بهورز فعالیت دارند که در122 خانه بهداشت خدمات بهداشتی را به بیش از 290 هزار جمعیت ساکن در روستاها  ارایه می‌دهند .

دکتر سهرابی خاطر نشان کرد تجربه موفق نظام شبکه و بهورزان باعث شد تا وزارت بهداشت برنامه ارایه خدمات و مراقبت‌های بهداشتی اولیه را جهت تحقق پوشش همگانی سلامت  در شهرها و حاشیه شهرها گسترش دهد و  از همکاری نیروهای توانمند با عنوان مراقبین سلامت  برای ارایه خدمت در این مناطق بهره‌مند گردد.

معاون بهداشتی دانشگاه در خاتمه سخنان خود با  تبریک و گرامیداشت روز بهورز از تلاش  و زحمات خالصانه بهورزان، مراقبین سلامت و همه فعالان  عرصه سلامت شهرها و روستا  به ویژه حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه قدردانی کرد.

• گروه خبری : 120305