• تاریخ انتشار : 1400/11/05 - 11:54

وبینار هم آغوشی مادر و نوزاد برگزار شد

گروه سلامت نوزادان، کودکان و شیر مادر معاونت بهداشت وبینار هم آغوشی مادر و نوزاد را برگزار کرد.

احمدی رئیس گروه سلامت نوزادان، کودکان و شیرمادر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص اهمیت انجام مراقبت هم آغوشی مادر و نوزاد(KMC) و اهداف این وبینار گفت: نارسی و عوارض ناشی از آن یکی از مهم ترین عوامل مرگ و میر نوزادان به شمار می آید و توجه به این گروه می‌تواند بار اقتصادی و اجتماعی سنگین ناشی از تولد نوزادان نارس را کاهش دهد. بنابراین تامین سلامت و افزایش بقاء نوزادان نارس متولد شده و هم چنین بالا بردن آگاهی کارکنان مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه ها، خانه های بهداشت و خانواده هایی که نوزادان نارس دارند، بسیار ضروری است.

در این وبینار سرفصل‌های معاینات نوزادان نارس و کم وزن، نحوه ارزیابی KMC، زیر ساخت های ایجاد مراقبت هم آغوشی مادر و نوزاد در بیمارستان‌ها، نحوه آموزش پرسنل، طبقه بندی نوزادان نارس، انواع مراقبت ها،انواع مراقبت آغوشی، مزایای انجام KMC و معیار های ترخیص  آموزش داده شد.

ملایی یارندی مربی کشوری مشاوره شیردهی، احمدی رئیس گروه و قاسم پور کارشناس سلامت نوزادان و شیر مادر معاونت بهداشت مدرسین این وبینار بودند.

این وبینار در تاریخ 29 بهمن سالجاری  برگزار شد.