• تاریخ انتشار : 1401/02/23 - 23:04

مسئولان دانشگاه در آخرین روز از هفته سلامت در همایش پیاده روی شرکت کردند

صبح امروز راهپیمایی همگانی با حضور گسترده مردم تهران به صورت نمادین برگزارشد. معاون اجرایی معاونت بهداشت در این برنامه شرکت کرد

صبح امروز راهپیمایی همگانی  با حضور گسترده مردم تهران به صورت نمادین برگزارشد. معاون اجرایی معاونت بهداشت  در این برنامه ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را همراهی کرد.

دکتر زالی،فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونای پایتخت ، ترویج ورزشهای همگانی را یک ضرورت اجتماعی عنوان کرد و گفت: توجه بیشتر به ورزشهای همگانی یکی از راهبردهای خودمراقبتی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر زالی فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونای پایتخت در حاشیه همایش پیاده روی خانوادگی که صبح امروز جمعه ۲۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در بوستان جوانمردان تهران برگزار شد، گفت: این راهپیمایی همگانی که با حضور گسترده مردم تهران به صورت نمادین برگزار شد، تعهد عمومی اجتماعی نسبت به ورزش همگانی را به نمایش گذاشت.

در این همایش دکتر پیری مشاور رییس دانشگاه و مدیر حوزه ریاست، دکتر جانبازی مشاور و معاون فنی معاونت امور بهداشتی دانشگاه، مژگان کریمی مدیر روابط عمومی دانشگاه، دکتر رستمی نژاد مدیر تربیت بدنی دانشگاه نیز دکتر زالی را همراهی می کردند.