×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

لیست اخبار صفحه :4
نقش تغذیه سالم در مدیریت دیابت / تنظیم رژیم غذایی بخش مهمی از مدیریت دیابت است

نقش تغذیه سالم در مدیریت دیابت / تنظیم رژیم غذایی بخش مهمی از مدیریت دیابت است

رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت رعایت سبک زندگی سالم ، فعالیت بدنی و الگوی غذایی مناسب را از عوامل موثر در تنظیم قند خون عنوان کرد و گفت با تنظیم قند می‌توان عوارض مزمن ناشی از دیابت نظیر بیماری‌های کلیوی، فشارخون بالا و بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش داد.

ضرورت اطلاع رسانی و تشخیص زودرس دیابت در مراحل اولیه

ضرورت اطلاع رسانی و تشخیص زودرس دیابت در مراحل اولیه

دکتر محمدرضا سهرابی بیماری دیابت را در کنار پرفشاری خون از جمله بیماری‌های غیرواگیر برشمرد که بالاترین شیوع را در جامعه دارند. وی بر پیشگیری از دیابت و عوارض آن با شناخت و مدیریت عوامل خطر و تشخیص زودرس بیماری تاکید کرد .

تاکید معاون بهداشت وزارت بهداشت بر ضرورت  اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در پیشگیری از دیابت

تاکید معاون بهداشت وزارت بهداشت بر ضرورت اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در پیشگیری از دیابت

معاون بهداشت وزارت بهداشت با تاکید بر اهمیت اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به جامعه به عنوان گامی موثر در پیشگیری از دیابت، پرداختن به بیماریهای غیرواگیر را واکسینه شدن در برابر بیماریهای واگیر دانست.

اجرای برنامه‌های سلامت محور در مدارس

اجرای برنامه‌های سلامت محور در مدارس

فاطمه ولی‌نژاد، رییس گروه سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت بهداشت مهم‌ترین برنامه‌های بهداشتی این گروه را شامل معاینات دانش آموزان، بازدید از مدارس و آموزش بهداشت عنوان کرد.

تاکید دکتر رییسی بر نقش مؤثر هنر در حوزه سلامت

تاکید دکتر رییسی بر نقش مؤثر هنر در حوزه سلامت

در مراسم اختتامیه اولین دوره جشنواره هنر و سواد سلامت، دکتر علیرضا رییسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، ضمن تأکید بر اهمیت ارتقای سواد سلامت در جامعه، بر نقش بی‌بدیل هنر در این زمینه تأکید کرد.

جوانی جمعیت اولویت اول و اصلی وزیر و وزارت بهداشت دولت چهاردهم است
معاون بهداشت وزارت بهداشت:

جوانی جمعیت اولویت اول و اصلی وزیر و وزارت بهداشت دولت چهاردهم است

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه جوانی جمعیت در وزارت بهداشت با قدرت و جدیت دنبال می شود، افزود: جوانی جمعیت اولویت اول و اصلی وزیر و وزارت بهداشت دولت چهاردهم است که به دانشگاه های علوم پزشکی هم ابلاغ شده است.

مصرف زیاد نمک خطر ابتلا به پوکی استخوان را تشدید می‌کند

مصرف زیاد نمک خطر ابتلا به پوکی استخوان را تشدید می‌کند

رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت مصرف زیاد نمک را باعث افزایش خطر پوکی استخوان دانست و گفت: مصرف غذاهای پرنمک، تنقلات شور و غذاهای کنسروی باعث افزایش دفع کلسیم از بدن می‌شوند و از این طریق در کاهش تراکم استخوان‌ها و افزایش شکنندگی آنها موثر هستند.

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست