• تاریخ انتشار : 1402/06/07 - 08:19

ششمین جلسه سلامت دهان و دندان برگزار شد

ششمین جلسه توانمندسازی کارشناسان مسئول دهان و دندان مراکز و شبکه های تابعه در تاریخ اول شههریورماه برگزار شد.

این جلسه با محوریت برنامه سلامت دهان و دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی و پیرو ارسال تفاهم نامه و دستورالعمل اجرایی همکاری مشترک بین وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی در برنامه سلامت دهان و دندان دانش آموزان برگزار گردید.

برنامه سلامت دهان و دندان دانش آموزان شامل چهار رویکرد آموزش،ارتقا سواد سلامت دهان ،پیشگیری از بیماریهای دهان و دندان ،ارائه خدمات بهداشتی درمانی و انجام پژوهش های کاربردی سلامت محور در مدارس کل کشور می باشد.

نحوه گزارش دهی در جلسات پایش گروهی، نکاتی در خصوص آموزش بدو خدمت دندانپزشکان ، به روزرسانی و بایگانی آمار و اطلاعات واحدهای دهان و دندان و نحوه صحیح انجام مداخلات جهت بهبود عملکرد از اهم مواردی بود که در این جلسه بیان گردید.

در خاتمه  پیرامون مباحث مطروحه بحث و تبادل نظر گردیدو به سوالات کارشناسان مسئول پاسخ داده شد