• تاریخ انتشار : 1400/01/23 - 11:08

سرپرست شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه منصوب شد

با حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دکتر سید عبدالمجید حسینی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، حکم انتصاب دکتر سید عبدالمجید حسینی از سوی دکتر علیرضا زالی به شرح زیر است:

" برادر گرامی جناب آقای دکتر سید عبدالمجید حسینی

سرپرست محترم بیمارستان امام خمینی (ره) فیروزکوه

سلام علیکم

با توجه به تعهد، شایستگی و سوابق اجرایی جنابعالی و بنا به پیشنهاد معاون محترم امور بهداشتی دانشگاه، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه منصوب می شوید تا با استعانت از خداوند متعال و رعایت موازین شرعی و قانونی نسبت به انجام وظایف محوله اقدام نمایید.

موفقیت شما را تحت عنایات حضرت ولی عصر (عج) در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارتقای برنامه ها و جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه، از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.

دکتر علیرضا زالی

رییس دانشگاه"