• تاریخ انتشار : 1401/02/10 - 13:20

جلسه هماهنگی با بخش سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی برگزارشد

جهت بررسی وضعیت سلامت دهان و دندان کودکان رده سنی 6و 12 سال(DMFT)جلسه‌هماهنگی با دانشکده دندانپزشکی برگزار شد

به منظور هماهنگی و برنامه ریزی جهت بررسی وضعیت سلامت دهان و دندان کودکان رده سنی 6و 12 سال(DMFT)جلسه‌ای با بخش سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی دانشکده دندانپزشکی در  معاونت امور بهداشتی برگزار گردید.

در این جلسه دکتر طاهری، رییس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشتی یادآوری کرد: با گذشت 5سال از انجام پیمایش کشوری  سال 1395 ضروری است تا جهت بررسی میزان اثربخشی برنامه های پیشگیری درجامعه تحت پوشش، پیمایش و مطالعات اپیدمیولوژیک جدیدی انجام پذیرد.

به گفته دکتر طاهری برای ارزیابی سلامت دهان و دندان از شاخص های گوناگونی استفاده می شود که شاخص DMFT و dmft  از بهترین شاخص های اپیدمیولوژیک در دندانپزشکی بوده و بیانگر وضعیت بهداشت دهان و دندان در افراد جامعه هستند.

دکتر خوشنویسان مدیر گروه بخش COH دانشکده دندانپزشکی نیز ارزیابی این شاخص‌ها را  روشی سریع و قابل اعتماد در تعیین سلامت دهان و دندان عنوان کرد و   گفت  آگاهی از میزان DMFT و dmft  به جوامع امکان می‌دهد تا برنامه‌های خود را در جهت پیشگیری یا درمان گسترش دهند.

در همین راستا برگزاری دوره های آموزشی بهداشت دهان و دندان جهت دانش آموزان ، والدین و معلمین در دستور کار قرار گرفت.

این جلسه در دهم اردیبهشت ماه سالجاری  در معاونت بهداشتی برگزار شد.