• تاریخ انتشار : 1400/08/12 - 14:44

جلسه معارفه معاون امور بهداشتی دانشگاه برگزار شد

در روز چهارشنبه 12 ابانماه سالجاری، جلسه معارفه معاون امور بهداشتی با مدیران و روسای گروه‌های معاونت بهداشت برگزار شد.

در این جلسه دکتر محمدرضا سهرابی معاون امور بهداشتی دانشگاه، در خصوص اهتمام بیشتر پرسنل برای حفظ و ارتقا شاخص‌های بهداشتی در این برهه از زمان حساس پاندمی بیماری کرونا تاکید کرد.

وی در ادامه ضمن ابراز خشنودی از نقش بهداشت در کنترل این بیماری منحوس، بر شناسایی جایگاه واقعی بهداشت و  بر مدیریت برنامه ها با استفاده ازخرد جمعی و توان و مشارکت همگانی سخنانی بیان کرد.

در پایان پس از معرفی هر یک از مدیران ستادی معاونت، دکتر جانبازی و دکتر محمدی نیا معاونین اجرائی و فنی معاونت بهداشت، سخنانی در خصوص فعالیت‌‎های این معاونت بیان نمودند.