• تاریخ انتشار : 1394/09/10 - 14:53
جلسات معاونت بهداشتی در هفته ای که گذشت

در هفته ای که گذشت با برگزاری چهار جلسه، هماهنگی های لازم برای اجرای بهتر برنامه ها انجام شد.

واحد برنامه ریزی ،پایش وارزشیابی معاونت بهداشتی

جلسه این واحد با حضور نمایندگان برنامه ریزی،پایش وارزشیابی در ستاد معاونت بهداشتی تشکیل شد.

در این جلسه فرآیند های پایش از مراکز بهداشتی درمانی تابعه بررسی شد و تاکید گردیدکه مراکز وشبکه ها طبق جداول ارزیابی شرایط کاری ،مدیریت شهرستان، مدیریت حوزه و جداول ارزیابی عملکرد که تا پایان آذر به مراکز و شبکه ها ارسال خواهد شد، رتبه بندی می شوند.

واحد برنامه ریزی ،پایش وارزشیابی معاونت بهداشتی جمعیت، خانواده و تغذیه

در گروه تخصصی جمعیت، خانواده و تغذیه برگزار شد

جلسه کارشناسی تغذیه

جلسه کارشناسی تغذیه در مرکز خواجه نوری تشکیل شد.

تاکید بر پایش از مراکز و پایگاههای راه اندازی شده وآموزش مراقبین سلامت در برنامه تحول نظام سلامت ، ارائه گزارش از نتایج پرسشگری برنامه مکمل یاری دانش آموزان با ویتامین "د" و آهن و مرور شرح وظایف کارشناسان تغذیه در مراحل قبل، حین و پس از بحران از مهمترین مباحث مطروحه در این جلسه بود.

همچنین با توجه به برگزاری بسیج ملی آموزش همگانی تغذیه که از 29 آذر لغایت 14 دی ماه برگزار می شود، بر گسترش دامنه اطلاع رسانی در سطح جامعه و انجام هماهنگی لازم تاکیدشد.

جلسه کارشناسی تغذیه

برگزاري نشست کارشناسان باروری سالم

در نشستی کارشناسان باروری سالم دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی و ایران،به بررسی نتایج آخرین نتایج سرشماری نفوس و مسکن و میزان ازدواج و طلاق پرداختند.

این جلسه در راستای بررسی آمار پوشش زنان در معرض خطر بارداری در سطح استان تهران،

و محاسبه درصد پوشش زنان در معرض خطر بارداری هر دانشگاه تشکیل شد.

برگزاري نشست کارشناسان باروری سالم

در گروه گسترش شبکه ها تشکیل شد

جلسه کارشناسان امورمالی

با حضور کارشناسان امور مالی تمامی مراکز و شبکه های تابعه جلسه توجیهی- هماهنگی تشکیل شد.

در این جلسه در خصوص هزینه کرد و دریافت و پرداخت بودجه برنامه تحول بحث و تبادل نظر شد و هماهنگی های لازم بعمل آمد..

جلسه کارشناسان امورمالی