• تاریخ انتشار : 1400/07/12 - 12:42

تزریق واکسن نوه وزیر بهداشت در مرکز واکسیناسیون شهدای مدافع حرم شمیرانات

نوه ۱۲ ساله وزیر بهداشت در مرکز واکسیناسیون شهدای مدافع حرم شمیرانات واکسن کرونا تزریق کرد.

دکتر بهرام عین الهی وزیر بهداشت در مراسم بازدید از مرکز واکسیناسیون شهدای مدافع حرم شمیرانات، سالن ورزشی دبیرستان دخترانه زرگر کاشانی در محله قیطریه تهران، از تزریق ۵۸ میلیون دوز واکسن کرونا در کشور خبر داد و گفت: این رقم بیانگر انجام واکسیناسیون ۶۸ درصدی مردم کشور و ۷۰ درصدی شهروندان پایتخت است.

وی ضمن امیدواری نسبت به بازگشایی مدارس در نیمه آبان ماه به صورت حضوری، تصریح کرد: به منظور فرهنگ سازی و اطمینان خاطر والدین برای واکسیناسیون دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال، نوه ۱۲ ساله خود را برای تزریق واکسن به این مرکز آوردم.

وی تصریح کرد: تاکنون نزدیک به ۱۲۰ هزاز نفر به علت ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند و امیدواریم با انجام واکسیناسیون این بحران نیز مدیریت شود. البته تمام افراد به ویژه دانش آموزان بعد از تزریق واکسن باید تمام پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.

وی همچنین به همراه دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونا در تهران در جریان روند ارائه خدمات این مرکز قرار گرفت و از تلاش تمام پرسنل، نیروهای بسیجی و کادر بهداشت و درمان تقدیر کرد.