• تاریخ انتشار : 1401/06/07 - 14:23

برگزاری کمیته سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد

کمیته گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد با حضور کارشناسان مسئول و کارشناسان ستادی گروه و نماینده کارشناسان سلامت روان مراکز خدمات جامع سلامت برگزار شد.

کمیته گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد با حضور تمجیدی رئیس گروه آمار، برنامه‌ریزی و پایش عملکرد، کارشناسان ستاد معاونت، کارشناسان مسئول و کارشناسان ستادی گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد و نماینده کارشناسان سلامت روان مراکز خدمات جامع سلامت به ریاست دکتر محمدرضا غفارزاده رزاقی در تاریخ دوم شهریور ماه برگزار شد.

در این جلسه که با هدف بررسی چک لیست‌های پایش کشوری تشکیل شد، دکتر محمدرضا غفارزاده رزاقی رئیس گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت ضمن تقدیر از زحمات همکاران در جهت ارتقا شاخص‌های گروه، بر انجام پایش های فنی، محتوایی و بررسی توانمندی همکاران سطوح مختلف در خصوص چگونگی احصا شاخص‌ها از سامانه سیب تاکید نمود.

در ادامه تمجیدی رئیس گروه آمار، برنامه‌ریزی و پایش عملکرد، در خصوص زمان بندی و نحوه بازدید کشوری و جمع بندی مستندات، توضیحاتی ارائه کرد.

سپس مومنی، احمدی زاده و آصفی کارشناسان ستاد معاونت، در خصوص فایل اکسل عملکردی و چک لیست های وزارتی در سه حوزه روان، اجتماعی و اعتیاد مطالبی را بیان کردند.

• گروه خبری : گروه های مطالب,معاونت,اخبار 99
  • گروه خبری : 120108