اطلاعات "Enter"فشار دادن

• تاریخ انتشار : 1403/07/22 - 11:33

برگزاری کمیته استانی برنامه حمایتی بهبود وضع تغذیه مادران باردار و شیرده

کمیته استانی برنامه حمایتی بهبود وضع تغذیه مادران باردار و شیرده در تاریخ 18 مهر ماه به میزبانی معاونت بهداشت برگزار شد.

این نشست با حضور رئیس اداره بهداشت و درمان و امور بیمه کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهران، کارشناس مسئول بهداشت و  درمان کمیته امداد استان تهران و اداره شهرستان ورامین، روسا و کارشناسان گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران و تهران و مسئولان ستادی واحدهای تابعه تشکیل شد.

در ابتدا فزونی رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه گزارشی از روند اجرای برنامه در سال 1402 و دستورالعمل ابلاغی بیان کرد.

در ادامه اسماعیلی دورانی کارشناس تغذیه دانشگاه  ضمن تشکر از رابطین فعال ادارات کمیته امداد که همکاری و تعامل مطلوبی در سال گذشته در اجرای برنامه داشتند  انتظارات و چالش های موجود در اجرای برنامه  را تبیین کرد.

روسای گروه بهبود تغذیه دانشگاه های ایران و تهران نیز ضمن ارائه گزارش عملکرد برنامه درحوزه تحت پوشش انتظارات خود را بیان  کردند.

نشاط رئیس اداره بهداشت درمان و امور بیمه کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهران نیز گزارش فعالیت های انجام شده در کمیته امداد  را ارایه کرد و ضمن برشمردن محدودیت های موجود بر افزایش تعامل کارشناسان ستادی حوزه بهداشت و رابطین ادارات کمیته امداد تاکید کرد.

افزایش غربالگری سلامت، برگزاری همایش و جلسات آموزشی تغذیه جهت مددجویان کمیته امداد و ساماندهی کمک های خیرین از  جمله موارد مطرح شده در جلسه بود.

کلید واژه