• تاریخ انتشار : 1400/09/07 - 12:31

برگزاری چهارمین جلسه شورای مدیران معاونت بهداشت

چهارمین جلسه شورای مدیران معاونت بهداشت در تاریخ 7 آذرماه سالجاری، با حضوردکتر جانبازی مشاور و معاون اجرائی، کلیه مدیران و روسای گروه‌های معاونت بهداشت، به ریاست دکتر سهرابی معاون امور بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر سهرابی معاون امور بهداشتی دانشگاه، در خصوص بازگشایی مدارس و اهمیت حفظ سلامت دانش آموزان تاکید کرد و اظهار داشت: پایش‌ها و نظارت‌ها به صورت مستمر و جدی از مدارس تحت پوشش صورت پذیرد.

سپس دکتر سربازی مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها، به ارائه گزارش مبسوطی از وضعیت، روند  و پوشش واکسیناسیون دانشگاه پرداخت و بر واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی جهت پیشگیری از بیماری کرونا تاکید کرد.

تمجیدی رئیس گروه آمار، برنامه ریزی و پایش عملکرد، در خصوص پالایش جمعیت آزاد موجود در دانشگاه و روند رشد اصلاح پرونده ها گزارشی ارئه کرد.

در پایان ستوده مسوول راهبر سامانه سیب، در خصوص روند ثبت واکسن در سامانه گزارشی ارائه نمود.