• تاریخ انتشار : 1401/07/16 - 16:59

برگزاری نشست کارشناسی در معاونت بهداشتی

دکتر سهرابی، معاون بهداشتی دانشگاه امروز(16 مهرماه) در نشستی با کارشناسان واحدهای فنی و پشتیبانی دیدار کرد.

دکتر سهرابی، معان معاون بهداشتی دانشگاه امروز(16 مهرماه) در نشستی  با کارشناسان واحدهای فنی و پشتیبانی دیدار کرد.

معاون بهداشتی دانشگاه ضمن تقدیر از فعالیت‌های کارشناسان واحدهای فنی و اداری از برگزاری جلسات کارشناسی استقبال کرد و از کارشناسان خواست خارج از جلسات برنامه ریزی شده  نیز نظرات، مشکلات و پیشنهادات خود را با وی درمیان بگذارند.

وی همچنین به دغدغه‌ها و مسایل مطرح شده کارشناسان در حوزه رفاهی، فنی و اداری پاسخ داد و ضمن قدردانی از زحمات ایشان  تاکید کرد  به عنوان معاون بهداشتی و سخنگوی حوزه بهداشت  همواره  تلاش و خدمات  موثر  کارکنان بهداشتی  را به مسئولین سطوح بالاتر منعکس می کند.

معاون بهداشتی دانشگاه  در خصوص فرآیندجمع‌بندی پایش شبکه‌ها و واحدهای تابعه ضمن  استماع  نظرات  کارشناسان  اظهار امیدواری کرد با اصلاحات و مداخلاتی که در این زمینه صورت خواهد گرفت  این فرآیند بهبود یابد و به شکل موثرتری  انجام شود.

وی در خصوص نیاز سنجی نیز با بیان این نکته که انجام این فرآیند پایه مداخلات است وتکنیک‌های نیازسنجی باید به صورت علمی آموزش داده شود از آمادگی معاونت بهداشتی جهت برگزاری جلسه آموزشی در این زمینه  خبرداد.

این جلسه از ساعت10  صبح به مدت یک ساعت و 30 دقیقه به ظول انجامید و در ساعت 11.30 پایان یافت.