• تاریخ انتشار : 1400/05/12 - 13:27

برگزاری شورای کارشناسی سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد

اولین جلسه شورای کارشناسی سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد در سال 1400 در سالن جلسات معاونت امور بهداشتی برگزار شد.

در این جلسه که با حضور رئیس گروه و کارشناسان سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت و همچنین کارشناس مسئولان سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد مراکز و شبکه های تابعه تشکیل شد، در  ابتدا دکتر غفارزاده رزاقی مطالبی در خصوص روند اجرای برنامه و همچنین روند شروع به کار نیروهای جدیدالورود مطالبی را بیان نمودند.

سپس شاخص‌های برنامه در سال جاری توسط توسط کارشناسان معاونت مورد بررسی قرار گرفت و در پایان کارشناس مسئولان مراکز و شبکه ها نقطه نظرات خود در خصوص شاخصها و روند اجرای برنامه ها بیان نمودند.