• تاریخ انتشار : 1400/09/24 - 13:19

برگزاری دومین جلسه حضوری شورای مدیران معاونت بهداشت

دومین جلسه حضوری شورای مدیران معاونت بهداشت، با حضور دکتر سهرابی معاون امور بهداشتی دانشگاه، دکتر جانبازی معاون فنی و اجرائی و کلیه مدیران و روسای گروه‌های فنی معاونت بهداشت، مدیران شبکه و روسای مراکز بهداشت در تاریخ 23 آذرماه سالجاری برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر جانبازی، ضمن تسلیت ایام فاطمیه و آرزوی توفیق بهره‌مندی از برکات و انتخاب راه درست و صحیح در ارائه خدمات را خواستار شد. وی در ادامه ضمن خوش آمدگویی به دکتر نجات‌بخش معاون بهداشتی پیشوا برای ایشان سلامت و موفقیت در خدمت به مردم منطقه را آرزو کرد.

از دیگر مباحث مطرح شده توسط دکتر جانبازی، اعتبارات و بودجه‌های تخصیص داده شده، نحوه کار مراکز و پایگاه‌های تجمیعی، دقت و نظارت بر ثبت واکسن‌ها، لزوم نظارت مدیران و روسای شبکه‌ها/ مراکز بر پالایش جمعیت سامانه سیب و استفاده از موقعیت موجود ایجاد شده جهت به روز رسانی اطلاعات سامانه سیب بود.

دکتر سهرابی معاون امور بهداشتی دانشگاه، ضمن تشکر از زحمات مدیران و روسای شبکه‌ها و مراکز استفاده بهینه از وقت را ضروری دانست و هدف از جلسه را هماهنگی و سیاستگذاری در راستای اهداف مشترک بیان کرد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه، ارتباط موثر و تعامل درست بین سطوح مختلف را لازمه رسیدن به ارتقا سلامت مردم دانست و  تاکید کرد معاونت بهداشت پذیرای پیشنهادات و نظرات مدیران می‌باشد.

ارائه خدمات سلامت، عدالت در خدمت رسانی، ادامه ارائه خدمات واکسیناسیون کرونا و آمادگی جهت بروز احتمالی پیک‌های بعدی کرونا، ارائه آموزش‌های لازم جهت گروه‌های هدف، اطلاع رسانی مناسب و به روز بودن اطلاعات از دیگر موارد مورد تاکید معاون امور بهداشتی در این جلسه بود.

در ادامه کلیه مدیران مراکز و روسای شبکه ها به ارائه گزارشی در خصوص مشکلات اجرائی، راهکارها و مداخلات حوزه تحت پوشش و برگشت به کارهای روتین و نیز ادامه خدمات در خصوص واکسیناسیون کرونا و اجرای پروتکل‌هاپرداختند.

در پایان مدیران و روسای گروه‌های فنی معاونت بهداشت، در خصوص عملکرد گروه‌ها و انتظارات از مراکز و شبکه‌ها بیان نمودند.