• تاریخ انتشار : 1401/08/10 - 12:49

برگزاری جلسه پایانی کارگاه مهارتهای زندگی ویژه پرسنل معاونت اموربهداشتی

جلسه پایانی دوره اول کارگاه مهارتهای زندگی ویژه پرسنل معاونت اموربهداشتی برگزار شد.

جلسه پایانی دوره اول کارگاه مهارتهای زندگی ویژه پرسنل معاونت اموربهداشتی در تاریخ دوم آبان ماه برگزار شد.

در این کارگاه که با حضور رئیس گروه و کارشناسان سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت امور بهداشتی ، مدرسین کارگاه (کارشناسان سلامت روان) و شرکت کنندگان مرحله اول کارگاه مهارتهای زندگی برگزار شد مهارت رفتار قاطعانه آموزش داده شد.

در پایان جلسه  با اهدای هدایایی از مدرسین و دست اندرکاران کارگاه از سوی شرکت کنندگان تقدیر به عمل آمد.

شایان ذکر است این کارگاه در راستای اجرای یکی از  مصوبات کمیته بهداشت ذیل جوانی جمعیت در قالب  10 جلسه آموزشی در ستاد معاونت و مراکز و شبکه ها اجرا و جلسه پایانی آن  در مجموعه تاریخی سعدآباد برگزارشد.