• تاریخ انتشار : 1400/09/27 - 16:53

برگزاری جلسه هم اندیشی سه دانشگاه شهر تهران در خصوص ارائه چالش ها و راه کار های برنامه های سلامت کودکان

جلسه هم اندیشی سه دانشگاه شهر تهران در خصوص ارائه چالش ها و راه کار های برنامه های سلامت کودکان در سالن جلسات گروه سلامت خانواده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مورخ 24/09/1400 از ساعت 8.30 لغایت 11.30 با حضور رئیس گروه سلامت نوزادان، کودکان و شیر مادر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، رئیس گروه سلامت کودکان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارشناسان سلامت کودکان معاونت بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی ایران و کارشناسان سلامت نوزادان و کودکان شهید بهشتی برگزار شد.

در ابتدا احمدی رئیس گروه سلامت نوزادان، کودکان و شیرمادر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن خوش آمد گویی به مدعوین، در خصوص بسته های خدمتی کودک سالم و بیمار، کارت مراقبت کودکان، پرسشنامه ها و نقاط برش غربالگری تکامل کودکان توضیحاتی را ارائه کرد.

سپس ابراهیمی کارشناس سلامت کودکان و روستایی کارشناس مرگ کودکان 1 تا 59 ماهه از معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در مورد کارت رشد نوزادان ترم و زود متولد شده، به روز رسانی محتوا و شاخص های سامانه های سیب و سینا، قابل استخراج و دسترسی بودن شاخص ها برای کلیه کارشناسان ستادی مطالبی را بیان کرد.

در ادامه شریفی رئیس گروه سلامت کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران در مورد یکسان شدن سامانه سیب با پرسشنامه های ASQ، برقراری لینک مرکز تکامل با مراکز خدمات جامع سلامت و افزایش اعتبارات برای اجرای برنامه های سلامت کودکان توضیحاتی را ارائه کرد.

هم چنین تاج الدینی کارشناس سلامت کودکان و قاسم پور کارشناس سلامت نوزادان و شیر مادر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مورد آموزش برنامه ASQ برای پزشکان متخصص کودکان، افزایش اعتبارات برای خرید مکمل های کودکان، تکثیر کارت های رشد و پرسشنامه های ASQ، ایجاد بسته خدمتی برای نوزادان نارس بر طبق بوکلت کودک سالم مطالبی را بیان کردند.

سپس کارشناسان در راستای بهبود و ارتقای سلامت کودکان، به تبادل نظر و ارائه راه کار برای چالش های برنامه سلامت کودکان پرداختند.