• تاریخ انتشار : 1402/02/05 - 11:34

برگزاری جلسه هم اندیشی ارتقای وضعیت امید

با حضور کارشناسان منتخب سلامت روان ستاد و مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اولین جلسه هم اندیشی ارتقای وضعیت امید با هدف بررسی و ارائه پیشنهادات اجرایی برای ارتقا امید برگزار شد.

دکتر غفارزاده رزاقی درباره ضرورت برگزاری این جلسه گفت امید و امیدواری یک نگرش ذهنی و عاطفی است که بر کیفیت زندگی تاثیر دارد و سبب شکل گیری نتایج مثبت در

مواجهه با  چالش‌ها و اتفاقات روزانه می شود.

وی با اشاره به ضرورت ارتقای سلامت اجتماعی خاطرنشان کرد زندگی امروزه بسیار پیچیده تر و شلوغ تر از دهه‌های قبل شده و موانع زیادی نیز بر سر راه موفقیت انسان قرار

گرفته است بنابراین صرف داشتن هدف نمی تواند فرد را به موفقیت برساند بلکه آنچه مهم است وجود نیرویی برای دستیابی به هدف است که این نیرو همان امید است.

در ادامه اعضا گروه پیشنهادات اجرایی برای ارتقا امید را بر اساس گروه سنی کودک، نوجوان، جوان، میانسال و سالمند  بررسی کردند.

این جلسه در تاریخ 27 فروردین ماه برگزار شد.