• تاریخ انتشار : 1400/08/16 - 11:48

برگزاری جلسه هماهنگی جهت پالایش جمعیت بلاتکلیف سامانه سیب

جلسه هماهنگی در راستای اصلاح و پالایش جمعیت بلاتکلیف سامانه سیب با حضور دکتر جانبازی معاون اجرایی معاونت بهداشت، رئیس گروه آمار و برنامه ریزی، کارشناس آمار و کارشناس راهبر سامانه سیب ستاد معاونت بهداشتی روز ‌شنبه 15/8/ 1400 در سالن جلسات معاونت برگزار شد.

در این جلسه دکتر جانبازی ضمن خوشامدگویی به حاضرین، توضیح دادند به نظر می‌رسد 60 درصد از جمعیت بلاتکلیف که در شاخص‌های دانشگاه تاثیر گزار هستند، جزء جمعیت تحت پوشش دانشگاه نیست و با توجه به اهمیت پالایش و رصد جمعیت مذکور، لازم است در اولویت برنامه‌های در دست اقدام هر مرکز و شبکه قرار گیرد. به نحوی‌که در بازه زمانی 40 روزه جمعیت تحت پوشش هر شبکه/ مرکز جمعیت واقعی و در دسترس و قابل ارائه خدمت باشد.

در ادامه تمجیدی با توضیح  فلوچارت چگونگی روند کاری در مراکز و شبکه ها را توضیح دادند و آمار و اطلاعات استخراج شده طی هفته گذشته را ارائه کرد.  در پایان ستوده به سوالات مطرح شده توسط  مراکز و شبکه ها پاسخ دادند.