• تاریخ انتشار : 1402/05/28 - 10:28

برگزاری جلسه هماهنگی جهت برنامه غربالگری بینایی

جلسه هماهنگی سه دانشگاه علوم پزشکی پایتخت و اداره بهزیستی استان تهران جهت برنامه غربالگری بینایی به میزبانی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

در این جلسه ضمن تاکید براهمیت غربالگری بینایی در کودکان مشکلات موجود در تفاهم نامه دانشگاه‌ها و اداره بهزیستی مطرح شد.

همچنین  به منظور  تشخیص زودرس اختلالات بینایی و ارتقاء سلامت کودکان پیشنهاداتی و رفع مشکلات موجود  پیشنهاداتی مطرح و در خصوص  اجرای بهتر برنامه غربالگری بینایی  در سطح استان تهران بحث و تبادل نظر شد.

زنوزی کارشناس اداره بهزیستی استان تهران نیز  در خصوص برنامه غربالگری بینایی کودکان 3 تا 6 ساله توضیح داد.

این جلسه با روسای گروه سلامت نوزادان، کودکان و شیر مادر و کارشناسان سلامت کودکان 3 دانشگاه علوم پزشکی استان تهران در تاریخ 24 مرداد برگزار شد.