• تاریخ انتشار : 1400/09/13 - 10:23

برگزاری جلسه هماهنگی بررسی روند آزمایشات PKU و شیر خشک رژیمی

جلسه هماهنگی بررسی روند آزمایشات PKU و شیر خشک رژیمی در سالن جلسات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مورخ 10/09/1400 از ساعت 10 لغایت 12با حضور دکتر کاظمی اقدم رئیس واحد آزمایشگاه مرکز کودکان مفید، جعفری کارشناس سلامت نوزادان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر نوائیان رئیس گروه پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر، صفایی کارشناس بیماری های متابولیک از واحد بیماری های غیر واگیر معاونت بهداشت، پریچهره کارشناس مسئول واحد بهداشت خانواده مرکز بهداشت شمال تهران، هاشمی کارشناس برنامه های سلامت نوزادان، کودکان و شیر مادر مرکز بهداشت شمال تهران، احمدی رئیس گروه سلامت نوزادان، کودکان و شیر مادر معاونت بهداشت، تاج الدینی کارشناس برنامه های سلامت کودکان معاونت بهداشت و قاسم پور کارشناس برنامه های سلامت نوزادان و شیر مادر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

در ابتدا احمدی رئیس گروه سلامت نوزادان، کودکان و شیرمادر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن خوش آمد گویی به مدعوین، در خصوص مشکلات نوزادان دارای بیماری متابولیک توضیحاتی را ارائه کرد.

سپس قاسم پور کارشناس برنامه های سلامت نوزادان و شیر مادر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مورد سناریوی مرگ نوزاد جانیار فاضلی و گزارش بیمارستان کودکان مفید به همراه نتایج آزمایشات متابولیک نوزاد مذکور مطالبی را بیان کرد.

سپس دکتر کاظمی اقدم رئیس واحد آزمایشگاه مرکز کودکان مفید درباره روند ارسال نمونه های گرفته شده از نوزادان و ارسال به آزمایشگاه توضیحاتی را بیان کرد.

هم چنین دکتر نوائیان در خصوص روند اجرای غربالگری بیماری های متابولیک نوزادان و کودکان در سطوح محیطی و مشکلات دیده شده در سطح دانشگاه مطالبی را بیان کرد.

صفایی کارشناس بیماری های متابولیک از واحد بیماری های غیر واگیر معاونت بهداشت درمورد بیماری های متابولیک، PKU و غربالگری نوزادان در 3 تا 5 روزگی توضیحاتی را ارائه کرد.

در ادامه مدعوین در خصوص نحوه ارسال نمونه ها، زمان ارسال و زمان و نحوه گزارش نتایج آزمایش برای بیمارستان و والدین به تبادل نظر پرداختند.