• تاریخ انتشار : 1400/03/02 - 09:53

برگزاری جلسه بررسی مشکلات واکسیناسیون کرونا

در روز اول خرداد ماه سالجاری جلسه با حضور دکتر بهادری منفرد معاون امور بهداشتی دانشگاه، دکتر جانبازی معاون اجرائی معاونت بهداشت، مدیران و روسای گروه‌های گسترش، بیماریها و مسئولین واحدهای فناوری اطلاعات و روابط عمومی معاونت امور بهداشتی، معاونین بهداشتی و مسئولین واحد بیماریهای واگیر مراکز شرق و شمال و شبکه بهداشت شمیرانات، تشکیل شد.

در این جلسه مشکلات اجرای برنامه واکسیناسیون کرونا مورد بحث و تبادل نظر قرارگرفت. دکتر بهادری منفرد معاون امور بهداشتی دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات همکاران در اجرای گام پنجم طرح شهید سلیمانی و واکسیناسیون کرونا، بر مواردی از قبیل ثبت آنلاین واکسیناسیون در سامانه سیب، انجام واکسیناسیون واحدهای مختلف بر اساس لیست ارسالی و ایجاد بستر مناسب  تجهیزات و نیروی انسانی قبل از افتتاح مراکز تجمیعی، تاکید کرد.

سپس دکتر جانبازی معاون امور اجرائی معاونت بهداشت، در خصوص چگونگی و نحوه انجام واکسیناسیون دانشجویان و واحدهای نظام پزشکی و پرستاری و ...، تسریع در ورود اطلاعات مغایرتها در سامانه سیب توضیحاتی بیان نمود.