• تاریخ انتشار : 1400/09/29 - 12:53
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه با نماینده شورای صنفی دانشجویان دانشکده پزشکی در خصوص دوره کار درمطب

به منظور بررسی پاره ای از مسائل دوره کار در مطب دانشجویان پزشکی، جلسه ای با حضور نماینده شورای صنفی دانشجویان در روز 27 آذرماه سالجاری در معاونت بهداشت برگزار شد.

به منظور بررسی پاره ای از مسائل دوره کار در مطب دانشجویان پزشکی، جلسه ای با حضور نماینده شورای صنفی دانشجویان در روز 27 آذرماه سالجاری در معاونت بهداشت برگزار شد.

در این جلسه دکتر قنبری رئیس گروه آموزش و ارتقا سلامت معاونت امور بهداشتی، ضمن مرور و بازبینی اهداف دوره کار درمطب، موارد مطرح شده توسط دانشجویان را مورد بحث و تبادل نظر طرفین قرار داد. کارشناسان امور دانشجویی مراکز و معاونت نیز در این جلسه نتایج بازدید های محیطی را با نتایج نظر سنجی های دانشجویان مورد مقایسه قرار دادند.

در پایان برنامه ریزی برای برگزاری جلسه توجیهی به صورت مجازی برای دانشجویان جدید الورود در دستور کار قرار گرفت و دو مورد از پیشنهادات دانشجویان جهت هماهنگی و مطرح نمودن در گروه پزشکی اجتماعی انتخاب گردید.

امید است با توجه به شرایط خاص فعلی بتوان از پتانسیل دانشجویی در پیشبرد اهداف سلامت در جامعه بیشتر از گذشته بهره برد.